چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

لقمه های ساده و کوچک


لقمه های ساده و کوچک

● مواد لازم
▪ چهار تکه بزرگ نان تافتون
▪ یک قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ یک چهارم فنجان پنیر پارمسان
▪ یک چهارم قاشق مرباخوری پونه و ریحان خشک
▪ نصف فنجان برگ ریحان تازه خرد شده
▪ …

مواد لازم

چهار تکه بزرگ نان تافتون

یک قاشق مرباخوری روغن زیتون

یک چهارم فنجان پنیر پارمسان

یک چهارم قاشق مرباخوری پونه و ریحان خشک

نصف فنجان برگ ریحان تازه خرد شده

یک چهارم فنجان گردو خرد شده

یک حبه سیر خرد شده

دو قاشق مرباخوری سرکه

دو فنجان برگ کاهو ریز شده

۲۵۰ گرم پنیر موزارلا

دو عدد گوجه فرنگی رسیده

طرز تهیه

پنیر پارمسان را با برگ ریحان، گردو، پونه و ریحان خشک شده کاملاً مخلوط کنید.

سپس روغن زیتون را با پنیر موزارلا، سرکه و سیر در تابه ای به آرامی تفت دهید.

سپس تکه هایی از نان تافتون را انتخاب کرده و یک لایه از مخلوط تهیه شده را به همراه کمی ریحان تازه، کاهو، گوجه فرنگی و مخلوط پنیر و گردو و سبزیجات روی نان قرار دهید.

در انتها ۱۲ عدد ساندویچ کوچک خواهید داشت.

[فتانه احدی]