چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
لقمه های ساده و کوچک
مواد لازم
چهار تکه بزرگ نان تافتون
یک قاشق مرباخوری روغن زیتون
یک چهارم فنجان پنیر پارمسان
یک چهارم قاشق مرباخوری پونه و ریحان خشک
نصف فنجان برگ ریحان تازه خرد شده
یک چهارم فنجان گردو خرد شده
یک حبه سیر خرد شده
دو قاشق مرباخوری سرکه
دو فنجان برگ کاهو ریز شده
۲۵۰ گرم پنیر موزارلا
دو عدد گوجه فرنگی رسیده
طرز تهیه
پنیر پارمسان را با برگ ریحان، گردو، پونه و ریحان خشک شده کاملاً مخلوط کنید.
سپس روغن زیتون را با پنیر موزارلا، سرکه و سیر در تابه ای به آرامی تفت دهید.
سپس تکه هایی از نان تافتون را انتخاب کرده و یک لایه از مخلوط تهیه شده را به همراه کمی ریحان تازه، کاهو، گوجه فرنگی و مخلوط پنیر و گردو و سبزیجات روی نان قرار دهید.
در انتها ۱۲ عدد ساندویچ کوچک خواهید داشت.
[فتانه احدی]
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست