چهارشنبه, ۱۳ تیر, ۱۴۰۳ / 3 July, 2024
مجله ویستا

خواص میوه های مغزدار


خواص میوه های مغزدار

میوه های مغزدار و دانه دار خوراکی، میان وعده های مناسبی برای تامین انرژی هستند.بهتر است مغزها به صورت خام مصرف شوند یا هنگام تفت دادن از نمک کمتری استفاده شود.
● پسته:
مغز پسته …

میوه های مغزدار و دانه دار خوراکی، میان وعده های مناسبی برای تامین انرژی هستند.بهتر است مغزها به صورت خام مصرف شوند یا هنگام تفت دادن از نمک کمتری استفاده شود.

پسته:

مغز پسته حاوی ماده ای نیروزا و سرشار از مواد مغذی است.این گیاه دارای ویتامین B۱ ، B۲، PP و E، املاح معدنی آهن و کلسیم می باشد.چربی پسته غیر اشباع (چربی خوب) بوده برای قلب و عروق مفید است.مغز پسته نیز دارای آنتی اکسیدان است که خواص ضد سرطانی دارد.روغن این گیاه سرشار از ویتامین های A، D ، E، K و مواد معدنی نظیر آهن، فسفر، مس، روی، پتاسیم و منیزیم است.روغن پسته در صنایع آرایشی و دارویی کاربرد فراوان دارد زیرا به سرعت جذب پوست می شود ضمن این که روغن مناسبی برای ماساژ بدن است.هر ۱۰۰ گرم پسته ۶۰۱ کالری دارد.

بادام

دو نوع درخت بادام وجود دارد؛ بادام شیرین و تلخ.در ایران بادام تلخ نیز به عمل می آید، مغز بادام تلخ برای تهیه روغن بادام تلخ مورد استفاده قرار می گیرد و مصرف صنعتی دارد.علت تلخی مغز بادام وجود اسید سیانیدریک موجود در آن می باشد.چغاله بادام نیز دارای ویتامین A بوده، مقدار کلسیم و آهن آن نیز قابل ملاحظه است.هر ۱۰۰ گرم بادام حاوی ۶۱۲ کالری می باشد.

بادام زمینی

یکی از دانه های روغنی بسیار خوش طعم بادام زمینی است که در ایران و بسیاری از کشورهای دیگر به عمل می آید در ایران به آن پسته شامی نیز می گویند.چربی های موجود در بادام زمینی و کره آن: ۵۰ درصد چربی های غیر اشباع موند (چربی خوب)، ۳۵ درصد چربی های غیر اشباع پلی (چربی خوب) و ۱۵ درصد چربی های اشباع (چربی بدن است چربی های غیر اشباع، کلسترول خون را پایین می آورند و از این طریق در سلامت قلب موثرند.