چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

استانبولی پلو


استانبولی پلو

استانبولی پلو غذایی با طرز تهیه تقریبا مشابه با اسلامبولی پلو است اما تهیه آن کمی متفاوت و مواد لازم آن بیشتر از اسلامبولی پلو است

آماده سازی: ۱ ساعت

استانبولی پلو غذایی با طرز تهیه تقریبا مشابه با اسلامبولی پلو است اما تهیه آن کمی متفاوت و مواد لازم آن بیشتر از اسلامبولی پلو است

مواد اولیه :

برای ۳ نفر

برنج ۲ لیوان

نخود فرنگی نصف لیوان

لوبیا سبز نصف لیوان

گوشت ۳ عددماهیچه (ماهیچه)

سیب زمینی [سیب زمینی] ۱ عدد (بزرگ و نگینی شده)

زیره سیاه نصف استکان

گوجه فرنگی [گوجه فرنگی] ۵ عدد (رنده شده)

پیازچه ۱ عدد

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه :

گوشت را به صورت قطعه ای درآورده و با مقداری پیاز و سای افزودنی های دلخواه(مثل برگ بو ، فلفل دلمه ای و...) بپزید.نخود فرنگی و لوبیاسبز را کمی با روغن تفت دهید .وقتی گوشت پخت پیاز را از آن جدا کرده و آن را به همراه آبش به برنج خیس خورده بدون اب اضافه کنید و سپس بقیه مواد آماده شده مثل لوبیا سبز و نخود فرنگی و گوجه فرنگی رنده شده و پیازچه را به آن افزوده و روی حرارت قرار دهید تا اب آن کمی کاسته شود و سپس سیب زمینی نگینی شده و گوشت را به مواد اضافه کرده و زیره سیاه را نیز به غذا اضافه کنید و آن را دم بیندازید.

برای تزیین یتوانید از پوره سیب زمینی ، ماست چکیده شده، زرشک ، خلال پسته و زعفران آب کرده استفاده کنید.

سرو این غذا با دوغ ، ماست موسیر و سبزی خوردن توصیه میشود.