شنبه, ۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 22 February, 2025
مجله ویستا

کیک یزدی عسل و هویج


کیک یزدی عسل و هویج

● مواد لازم:
آرد: ۲پیمانه
شکر: نصف پیمانه
هویج رنده شده: یک پیمانه
بکینگ پودر: ۲قاشق مرباخوری
نمک: یک قاشق مرباخوری
کره آب شده: ۱۱۳گرم
شیر: سه چهارم پیمانه
تخم مرغ کمی زده شده: ۲عدد
وانیل: …

مواد لازم:

آرد: ۲پیمانه

شکر: نصف پیمانه

هویج رنده شده: یک پیمانه

بکینگ پودر: ۲قاشق مرباخوری

نمک: یک قاشق مرباخوری

کره آب شده: ۱۱۳گرم

شیر: سه چهارم پیمانه

تخم مرغ کمی زده شده: ۲عدد

وانیل: کمی

عسل: یک چهارم پیمانه

کره: ۲قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

شکر، آرد، هویج، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

نصف پیمانه کره آب شده، شیر، تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید که مواد مرطوب شود.

مواد را در ۱۲قالب یا کاغذ به طور مساوی بریزید و به مدت ۳۰دقیقه در فر قرار دهید.

۲قاشق کره و یک چهارم پیمانه عسل را ذوب کنید و کمی روی کیک ها بمالید.