جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

پیاده روی، مصرف ماهی و افسردگی


پیاده روی، مصرف ماهی و افسردگی

راه رفتن به مدت ۲ دقیقه هر نیم ساعت خطر بروز دیابت را کاهش می دهد

راه رفتن به مدت ۲ دقیقه هر نیم ساعت خطر بروز دیابت را کاهش می دهد

محققان می گویند، ۲ دقیقه راه رفتن بعد از هر نیم ساعت پشت میزنشینی، از پیاده روی تند نیم ساعتی قبل از حضور یافتن در محل کار موثرتر است. به نقل از سایت هلث نیوز بالا بودن میزان قند و انسولین، از علایم عمده خطر بروز دیابت نوع ۲ است که عامل بیماری قلبی و سکته است. دیابت نوع ۲، زمانی به وجود می آید که بدن توان تولید گلوکز را از دست می دهد. گلوکز هنگام غذاخوردن رها می شود و به انرژی تبدیل می شود تا عضله از آن استفاده کند، در صورت ابتلا به دیابت، گردش خون دچار مشکل می شود و رگ های خونی در قسمت هایی مانند قلب، پا و چشم به طور جبران ناپذیری آسیب می بیند، علایم اولیه آن نیز تشنگی بیش از حد است. این عامل ناشی از تجمع گلوکز در خون است و در صورت درمان نشدن می تواند خطر حمله قلبی، نابینایی و قطع عضو را افزایش دهد.

مصرف ماهی در کاهش ابتلا به سرطان سینه موثر است

محققان می گویند مصرف ۲ وعده ماهی چرب مانند سالمون در هفته از سرطان سینه پیشگیری می کند. به نقل از سایت «هلث نیوز»، نتایج بررسی های متعدد نشان می دهد افزودن این مقدار ماهی به برنامه غذایی، خطر بروز سرطان سینه را تا بیش از ۱۴ درصد کاهش می دهد. اسید چرب امگا ۳ برای رشد مغز، کاهش التهاب مغز، حفظ سلامت سیستم قلبی عروقی و سلول های دیگر لازم است.اما میزان مصرف آن در بین کودکان و بزرگسالان کم است. بهترین منبع غذایی اسید چرب، امگا ۳، ماهی چرب است. باید دانست که بدن انسان قادر به تولید اسید چرب امگا ۳ نیست. به گفته محققان، حفظ وزن سالم، ورزش و مصرف نکردن مشروبات الکلی نیز در کاهش بروز سرطان سینه و بیماری های دیگر موثر است.

افسردگی و ناراحتی قدرت تشخیص غذاهای چرب را کاهش می دهد

هنگام ناراحتی بیشتر خانم ها به خوردن رو می آورند. اما سوالی که پیش می آید این است که چرا در این شرایط پس از خوردن چند قاشق بستنی نمی توان از آن دست کشید .به نقل از سایت «هلث نیوز» نتایج بررسی های جدید نشان می دهد حالات عاطفی و احساسی ما باعث می شود تا طعم غذاها را متفاوت حس کنیم و از طرفی کمتر می توانیم میزان چربی را که خورده ایم به خاطر بسپاریم.محققان آمریکایی نیز دریافته اند هنگامی که افراد خوشحال یا ناراحت هستند بهتر طعم تلخی، شیرینی و ترشی را تشخیص می دهند. در واقع پس از تماشای یک فیلم قدرت حس چشایی داوطلبان برای تشخیص این مزه ها ۱۵ درصد افزایش یافت.در این بررسی به داوطلبان ۳ نماهنگ مختلف ویدئویی که شامل صحنه های شاد، ناراحت کننده و خسته کننده بود، نشان داده شد سپس به داوطلبان نوشیدنی خامه ای با ۳ میزان مختلف چربی داده شد. این تحقیقات نشان می دهد افرادی که دچار افسردگی و ناراحتی می شوند، کمتر می توانند میزان چربی غذا را تشخیص دهند.