جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
پیاده روی، مصرف ماهی و افسردگی
راه رفتن به مدت ۲ دقیقه هر نیم ساعت خطر بروز دیابت را کاهش می دهد
محققان می گویند، ۲ دقیقه راه رفتن بعد از هر نیم ساعت پشت میزنشینی، از پیاده روی تند نیم ساعتی قبل از حضور یافتن در محل کار موثرتر است. به نقل از سایت هلث نیوز بالا بودن میزان قند و انسولین، از علایم عمده خطر بروز دیابت نوع ۲ است که عامل بیماری قلبی و سکته است. دیابت نوع ۲، زمانی به وجود می آید که بدن توان تولید گلوکز را از دست می دهد. گلوکز هنگام غذاخوردن رها می شود و به انرژی تبدیل می شود تا عضله از آن استفاده کند، در صورت ابتلا به دیابت، گردش خون دچار مشکل می شود و رگ های خونی در قسمت هایی مانند قلب، پا و چشم به طور جبران ناپذیری آسیب می بیند، علایم اولیه آن نیز تشنگی بیش از حد است. این عامل ناشی از تجمع گلوکز در خون است و در صورت درمان نشدن می تواند خطر حمله قلبی، نابینایی و قطع عضو را افزایش دهد.
مصرف ماهی در کاهش ابتلا به سرطان سینه موثر است
محققان می گویند مصرف ۲ وعده ماهی چرب مانند سالمون در هفته از سرطان سینه پیشگیری می کند. به نقل از سایت «هلث نیوز»، نتایج بررسی های متعدد نشان می دهد افزودن این مقدار ماهی به برنامه غذایی، خطر بروز سرطان سینه را تا بیش از ۱۴ درصد کاهش می دهد. اسید چرب امگا ۳ برای رشد مغز، کاهش التهاب مغز، حفظ سلامت سیستم قلبی عروقی و سلول های دیگر لازم است.اما میزان مصرف آن در بین کودکان و بزرگسالان کم است. بهترین منبع غذایی اسید چرب، امگا ۳، ماهی چرب است. باید دانست که بدن انسان قادر به تولید اسید چرب امگا ۳ نیست. به گفته محققان، حفظ وزن سالم، ورزش و مصرف نکردن مشروبات الکلی نیز در کاهش بروز سرطان سینه و بیماری های دیگر موثر است.
افسردگی و ناراحتی قدرت تشخیص غذاهای چرب را کاهش می دهد
هنگام ناراحتی بیشتر خانم ها به خوردن رو می آورند. اما سوالی که پیش می آید این است که چرا در این شرایط پس از خوردن چند قاشق بستنی نمی توان از آن دست کشید .به نقل از سایت «هلث نیوز» نتایج بررسی های جدید نشان می دهد حالات عاطفی و احساسی ما باعث می شود تا طعم غذاها را متفاوت حس کنیم و از طرفی کمتر می توانیم میزان چربی را که خورده ایم به خاطر بسپاریم.محققان آمریکایی نیز دریافته اند هنگامی که افراد خوشحال یا ناراحت هستند بهتر طعم تلخی، شیرینی و ترشی را تشخیص می دهند. در واقع پس از تماشای یک فیلم قدرت حس چشایی داوطلبان برای تشخیص این مزه ها ۱۵ درصد افزایش یافت.در این بررسی به داوطلبان ۳ نماهنگ مختلف ویدئویی که شامل صحنه های شاد، ناراحت کننده و خسته کننده بود، نشان داده شد سپس به داوطلبان نوشیدنی خامه ای با ۳ میزان مختلف چربی داده شد. این تحقیقات نشان می دهد افرادی که دچار افسردگی و ناراحتی می شوند، کمتر می توانند میزان چربی غذا را تشخیص دهند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه روسیه مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
هلال احمر بارش باران یسنا آتش سوزی پلیس قوه قضاییه تهران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش سازمان هواشناسی دستگیری
حقوق بازنشستگان قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا قیمت دلار قیمت سکه خودرو دلار سایپا بانک مرکزی ایران خودرو کارگران
فضای مجازی سریال نمایشگاه کتاب تلویزیون مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی آمریکا جنگ غزه فلسطین حماس اوکراین چین نوار غزه ترکیه انگلیس یمن ایالات متحده آمریکا
استقلال فوتبال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی دیابت کاهش وزن داروخانه رابطه جنسی