شنبه, ۹ تیر, ۱۴۰۳ / 29 June, 2024
مجله ویستا

سالاد فیله مرغ


سالاد فیله مرغ

در تابه مقداری روغن بریزید و تکه‌های مرغ را آغشته به نمک و فلفل کنید، سپس دو طرف آنها را داخل تابه سرخ کنید.

مواد لازم:

1 کیلوگرم فیله مرغ

500 گرم کاهو پیچ یا کاهو فرانسوی

2 عدد پیازچه

1 عدد فلفل دلمه ای قرمز

1 عدد فلفل دلمه ای نارنجی

4 /1 پیمانه گشنیز خرد شده

2 /1 پیمانه جوانه گندم

3 ق س مغز تخمه آفتابگردان

به میزان لازم نمک، فلفل و روغن

مواد لازم برای سس

2 ق س روغن کنجد

2 /1 پیمانه سس خردل

2 ق چ سرکه سیب

2 حبه سیر له شده

4-3 ق س عسل

2 ق چ سس قرمز تند

2 ق س دانه کنجد

2 /1 ق چ پودر زنجبیل

4 /3 ق چ پودر دارچین

به میزان لازم نمک و فلفل

روش تهیه:

1. در تابه مقداری روغن بریزید و تکه‌های مرغ را آغشته به نمک و فلفل کنید، سپس دو طرف آنها را داخل تابه سرخ کنید.

2. همه‌ مواد برای سس را داخل یک قابلمه‌ کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سس کمی غلیظ شود، سپس آن را داخل یک ظرف مناسب بریزید و تا موقع سرو داخل یخچال بگذارید.

3. کاهو را شسته و خرد کنید. پیازچه‌ها را بعد از شست و شو خرد کنید. فلفل دلمه‌ای‌ها را هم بعد از شست و شو خرد کنید. سبزی‌ها را همراه با گشنیز خرد شده، جوانه گندم، تکه‌های مرغ و مغز تخمه را روی سالاد قرار دهید.