جمعه, ۱۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 7 February, 2025
مجله ویستا

خواص موز خشک شده


خواص موز خشک شده

موز خشک شده بسیار خوشمزه و فوق العاده است زیرا مزه های همیشگی که در موزه تازه وجود دارد، در موز خشک شده غلظت یافته و بیشتر شده اند.
اما بهتر است که موز خشک شده را به همان شکل بخورید، …

موز خشک شده بسیار خوشمزه و فوق العاده است زیرا مزه های همیشگی که در موزه تازه وجود دارد، در موز خشک شده غلظت یافته و بیشتر شده اند.

اما بهتر است که موز خشک شده را به همان شکل بخورید، چرا که اگر خیسش کنید، بی تعارف و رک بگویم، ظاهر زننده و مشمئزکننده ای پیدا می کند! ارزش غذایی موز خشک شده چیست؟ موز خشک شده یک عصاره واقعی از املاح معدنی است.

غنی بودنش از پتاسیم در واقع یک شانس بزرگ برای ورزشکاران است. و فیبر فراوانش برای روده کم کار بسیار مفید و کاراست. موز خشک شده مطمئنا سرشار از کربوهیدرات هاست.

کربوهیدارت ها در موز خشک شده به دو شکل کربوهیدرات ساده (خصوصا فروکتز) و کربوهیدرات پیچیده (آمیدون) موجودند. موز خشک شده عصرانه ای بسیار مناسب برای بچه هاست.

این ماده غذایی انرژی مورد نیازشان را تامین می کند نه چربی را، بر خلاف یک نان شکلاتی که سرشار از چربی و فاقد املاح معدنی است. ارزش غذایی موز خشک شده * هر ۱۰۰ گرم موز خشک شده: ۲۷۵ کالری *آب: ۲۸ گرم، پروتئین: ۳ گرم، کربوهیدرات: ۶۳ گرم، چربی: ۱ گرم، فیبر: ۵.۵ گرم، پتاسیم: ۱۱۵۰ میلی گرم، منیزیم: ۹۰ میلی گرم، فسفر: ۷۵ میلی گرم، کلسیم: ۲۰ میلی گرم، آهن: ۱/۳ میلی گرم، ویتامین۰/۱: B۱ میلی گرم، ویتامین۲/۰: B۲ میلی گرم، ویتامینB۰/۶ میلی گرم، نیاسین: ۲ میلی گرم، فلات: ۰میلی گرم، ویتامین۴ :C میلی گرم، کارتن: ۱۵۰ میلی گرم، ویتامین ۵:A میلی گرم، ویتامین۰/۶ :E میلی گرم.