پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

چای زنجبیل


چای زنجبیل

● مواد لازم:
▪ آب=۴ فنجان
▪ ریشه تازه زنجبیل=۵ سانتیمتر
▪ در صورت تمایل می توانید از عسل و لیمو هم استفاده کنید.
● طرز تهیه:
پوست زنجبیل را کنده ( بهتر است بتراشید) و سپس آن را به شکل …

مواد لازم:

آب=۴ فنجان

ریشه تازه زنجبیل=۵ سانتیمتر

در صورت تمایل می توانید از عسل و لیمو هم استفاده کنید.

طرز تهیه:

پوست زنجبیل را کنده ( بهتر است بتراشید) و سپس آن را به شکل ورقه های بسیار نازک برش دهید، آب را در ظرفی مناسب جوش بیاورید و در اولین لحظات جوش آمدن آب ورقه های زنجبیل را به آن اضافه کنید. در آن را بپوشانید ،آن را کم کرده و اجازه بدهید ۱۵ تا ۲۰دقیقه بماند ، سپس چای حاصله را صاف کنید برای طعم بهتر می توانید به آن عسل و لیموترش هم اضافه کنید. البته بهتر است این نکته را یاد آور شویم که اگر این چای را برای خواص درمانی آن در زمینه سرماخوردگی و آنفولانزا می نوشید ، انواع شیرین آن توصیه نمی شود.