شنبه, ۹ تیر, ۱۴۰۳ / 29 June, 2024
مجله ویستا

کیک تابه ای


کیک تابه ای

● مواد لازم
▪ یک پیمانه آرد کیک
▪ یک و نیم قاشق چای خوری بکینگ پودر
▪ یک چهارم قاشق چای خوری نمک
▪ ۲قاشق غذاخوری شکر
▪ یک عدد تخم مرغ زده شده
▪ یک پیمانه شیر
▪ ۳،۲ قاشق غذاخوری روغن …

مواد لازم

یک پیمانه آرد کیک

یک و نیم قاشق چای خوری بکینگ پودر

یک چهارم قاشق چای خوری نمک

۲قاشق غذاخوری شکر

یک عدد تخم مرغ زده شده

یک پیمانه شیر

۳،۲ قاشق غذاخوری روغن یا کره آب شده

کره یا روغن برای چرب کردن ماهی تابه

طرز تهیه

در ظرف آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر را با هم مخلوط کنید.

در ظرف جداگانه ای، تخم مرغ، شیر و کره یا روغن را باهم مخلوط کنید و هم بزنید.

مواد به دست آمده را باهم مخلوط کنید. هم زدن بیش از حد این مایه باعث سفت شدن آن به هنگام پخت خواهد شد.

کمی روغن یا کره در ماهی تابه بریزید و هنگام داغ شدن کمی از مایه را بریزید و به محض پخته شدن یک طرف آن را برگردانید. قبل‌از‌ریختن‌مایه،‌هر‌بار‌ماهی تابه را کمی چرب کنید.

با این مایه حدود ۸ پنکیک ۷سانتی متری به دست خواهد آمد که برای ۴نفر کافی است.

این کیک را می توان با عسل، مربا، خامه، پنیر و یا هر میوه ای برای صبحانه سرو کرد.