چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
پودینگ توت فرنگی
مواد لازم:
توتفرنگی: ۵۰۰ گرم
زردآلو یا آلوی بدون هسته: ۲۰۰ گرم
شکر آسیاب شده: ۱۰۰ گرم
آب لیموترش: به میزان لازم
آرد: ۲۵۰ گرم
شکر: ۷۵ گرم
بیکینگپودر: ۲ قاشق چایخوری
تخممرغ: یک عدد، زده شده
شیر پرچرب: ۱۵۰ میلیلیتر
کره: ۷۵ گرم، ذوب شده و خنک شده
خامه برای تزیین
روش تهیه:
۱ - ظرف موردنظر را چرب کنید.
۲ - در ظرف دیگری توتفرنگی ، زردآلو یا آلوی خردشده، شکر آسیاب شده، آبلیمو و ۲۵ گرم از آرد را با هم مخلوط کنید.
۳ - این مخلوط را با قاشق در ظرف چرب شده قرار دهید.
۴ - مابقی آرد را با شکر و بیکینگپودر در ظرفی بریزید.
۵ - تخممرغ زده شده، شیر و کره ذوب و خنک شده را اضافه کرده و همگی را آرام مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید.
۶ - قاشق، قاشق خمیر را روی مخلوط بگذارید تا تقریبا روی آنها پوشانده شود.
۷ - پودینگ را در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا پف کند و طلایی شود.
۸ - این پودینگ را گرم با خامه سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست