چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا

پودینگ توت‌ فرنگی


پودینگ توت‌ فرنگی

● مواد لازم:
توت‌فرنگی: ۵۰۰ گرم
زردآلو یا آلوی بدون هسته: ۲۰۰ گرم
شکر آسیاب شده: ۱۰۰ گرم
آب لیموترش: به میزان لازم
آرد: ۲۵۰ گرم
شکر: ۷۵ گرم
بیکینگ‌پودر: ۲ قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ: …

مواد لازم:

توت‌فرنگی: ۵۰۰ گرم

زردآلو یا آلوی بدون هسته: ۲۰۰ گرم

شکر آسیاب شده: ۱۰۰ گرم

آب لیموترش: به میزان لازم

آرد: ۲۵۰ گرم

شکر: ۷۵ گرم

بیکینگ‌پودر: ۲ قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ: یک عدد، زده شده

شیر پرچرب: ۱۵۰ میلی‌لیتر

کره: ۷۵ گرم، ذوب شده و خنک شده

خامه برای تزیین

روش تهیه:

۱ - ظرف موردنظر را چرب کنید.

۲ - در ظرف دیگری توت‌فرنگی ، زردآلو یا آلوی خردشده، شکر آسیاب شده، آبلیمو و ۲۵ گرم از آرد را با هم مخلوط کنید.

۳ - این مخلوط را با قاشق در ظرف چرب شده قرار دهید.

۴ - مابقی آرد را با شکر و بیکینگ‌پودر در ظرفی بریزید.

۵ - تخم‌مرغ زده شده، شیر و کره ذوب و خنک شده را اضافه کرده و همگی را آرام مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید.

۶ - قاشق، قاشق خمیر را روی مخلوط بگذارید تا تقریبا روی آنها پوشانده شود.

۷ - پودینگ را در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا پف کند و طلایی شود.

۸ - این پودینگ را گرم با خامه سرو کنید.