دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
از افزودن شیر به چای پرهیز كنید
![از افزودن شیر به چای پرهیز كنید](/web/imgs/16/18/puw731.jpeg)
مواد پروتئینه موجود در شیر، زمانی كه با چای مخلوط شود، غلظت تركیبات مختلف چای را كه سبب جلوگیری از انقباض سرخرگهاست كاهش میدهد. محققین هشدار دادهاند كه افزودن شیر به چای، سبب كاهش خواص مفید این نوشیدنی خواهد شد.
افزودن شیر به چای تاثیرات مثبت این نوشیدنی روی شریانات را از بین میبرد. آزمایشات انجام شده روی افراد داوطلب نشان داده كه چای سیاه توانایی انبساط سرخرگها را بالا میبرد و از همین طریق سبب تمدد اعصاب میگردد. تستهای جانبی دیگری نیز كه به منظور تكمیل نتایج، روی موشها انجام گرفته نشان میدهد، چای با تولید اكسید نیتروژن از گرفتگی رگها جلوگیری میكند، اما افزودن شیر به آن این تاثیر را متوقف میكند.
مواد پروتئینه موجود در شیر، زمانی كه با چای مخلوط شود، غلظت تركیبات مختلف چای را كه سبب جلوگیری از انقباض سرخرگهاست كاهش میدهد. برای آن دسته از افرادی كه عادت به نوشیدن چای ساده ندارند شاید افزودن چند قطره لیموترش به چای، جایگزین مناسبی برای شیر در آن باشد.
منبع:bocaratonnews
مسعود پزشکیان ایران انتخابات ریاست جمهوری پزشکیان انتخابات دولت چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری 1403 سعید جلیلی دولت سیزدهم انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم رئیس جمهور سیاست
هواشناسی تهران آتش سوزی آلودگی هوا قتل سازمان هواشناسی شهرداری تهران کنکور سلامت آموزش و پرورش پلیس محیط زیست
قیمت دلار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی قیمت خودرو بازار خودرو بورس دلار ایران خودرو واردات خودرو بازار سرمایه قیمت سکه
عاشورا سینما دفاع مقدس سینمای ایران کتاب سریال امام حسین (ع) تلویزیون رسانه ملی تئاتر فیلم دهه اول محرم
وزارت علوم کنکور ۱۴۰۳ سازمان ملی سنجش فضا آموزش عالی ربات
رژیم صهیونیستی روسیه غزه فلسطین جنگ غزه فرانسه اسرائیل آمریکا ترکیه جو بایدن انگلیس چین
پرسپولیس فوتبال استقلال باشگاه پرسپولیس یورو 2024 لیگ برتر خوان کارلوس گاریدو لیگ برتر ایران علیرضا بیرانوند نقل و انتقالات لیگ برتر تیم ملی اسپانیا تیم ملی آلمان
هوش مصنوعی فناوری اینترنت تبلیغات اینستاگرام آیفون ناسا شیائومی تلفن همراه سامسونگ نوآوری گوگل
تغذیه کودک طب سنتی تب دانگ گرمازدگی افسردگی کاهش وزن پوکی استخوان عشق