دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

شکلات داغ و تند


شکلات داغ و تند

● مواد لازم
▪ چهارفنجان شیر
▪ دو عدد فلفل قرمز ساییده شده
▪ یک قاشق چای خوری وانیل
▪ نصف فنجان شکلات خرد شده
▪ خامه زده شده برای تزئین
● طرز تهیه
در یک قابلمه متوسط شیر را روی حرارت …

مواد لازم

چهارفنجان شیر

دو عدد فلفل قرمز ساییده شده

یک قاشق چای خوری وانیل

نصف فنجان شکلات خرد شده

خامه زده شده برای تزئین

طرز تهیه

در یک قابلمه متوسط شیر را روی حرارت پائین گرم کنید. سپس فلفل را به آن افزوده و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بماند.شیر را صاف کرده و وانیل و خرده شکلات را به آن بیفزایید و آنقدر هم بزنید تا شکلات کاملاً ذوب شود. سپس آن را در فنجانی ریخته و پس از افزودن خامه آن را سرو کنید.

[فرشته علیزاده]