یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

سالاد ذرت با لبو


سالاد ذرت با لبو

● مواد لازم:
▪ ذرت پخته یا کنسرو ذرت: یک و نیم پیمانه؛
▪ جعفری خرد شده: ۳ پیمانه؛
▪ پیازچه خرد شده (ساقه سفید): یک دوم پیمانه؛
▪ لبو پخته یا ترشی لبو: ۱ پیمانه؛
▪ فلفل سیاه: یک دوم قاشق …

مواد لازم:

ذرت پخته یا کنسرو ذرت:

یک و نیم پیمانه؛

جعفری خرد شده:

۳ پیمانه؛

پیازچه خرد شده (ساقه سفید):

یک دوم پیمانه؛

لبو پخته یا ترشی لبو:

۱ پیمانه؛

فلفل سیاه:

یک دوم قاشق چایخوری؛

نمک:

یک و نیم قاشق چایخوری؛

آب لیمو:

۳ قاشق غذاخوری؛

روغن زیتون:

۳ قاشق غذاخوری.

طرز تهیه:

جعفری خرد شده را در ظرفی کم عمق بریزید. ذرت پخته شده را روی جعفری به شکل گل در آورید. لبو خرد شده را در کنار ذرت و در کنار لبه ظرف بچینید. بعد پیازچه خرد شده را به شکل های مختلف روی جعفری بچینید. می توان با هماهنگی رنگ ها (سبز، زرد، قرمز و سفید) تزئینات زیبایی انجام داد (منظور رنگ مواد اولیه) روغن زیتون، فلفل سیاه، نمک و آب لیمو را با هم مخلوط کرده و روی سالاد بریزید.

نکته:

در صورت نداشتن ترشی لبو، ۲۴ ساعت قبل از استفاده، لبو پخته را در سرکه قرار دهید.



همچنین مشاهده کنید