دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
چگونه ایده های خود را عملی کنیم
شاید قدرتمندترین روش پویا برای تحریک کردن ذهن فراهشیار ، سیال سازی ذهن به طور منظم است . شمار بیشتری از مردم با استفاده از اندیشه خلاق بیش از هر شیوه ایی که تاکنون ابداع شده به موفقیت رسیده اند . این به اندازه ای قدرتمند است که وقتی استفاده از آن را شروع می کنید ، احساس می کنید که به جلو پرتاب می شوید . انگار که در همین لحظه پا روی پدال گاز زندگی خود گذاشته اید . هر کسی تاکنون از روش سیال سازی ذهن استفاده کرده از ایده ها و نتایج عالی که به دست آورده شگفت زده شده است . شیوه سیال سازی ذهن بسیار ساده است و یکی از علل قدرتمند بودن این روش هم همین سادگی آن است . استفاده از این روش بسیار ساده است کاغذ سفیدی بردارید و هدف یا مسئله خود را به شکل یک سوال بر بالای آن بنویسید . تا جایی که امکانش وجود دارد سوال را مشخص و دقیق بنویسید تا ذهن شما بتواند جواب های علمی برای آن پیدا کند . برای مثال اگر می خواهید طی ۱۲ ماه آتی درآمد خود را ۲۵ درصد افزایش دهید ، آن را به شکل سوال ( چگونه می توانم در ۱۲ ماه آینده درآمدم را ۲۵ درصد افزایش دهم ؟ ) مطرح کنید ، این طرز طرح سوال جواب های احتمالی شما را بسط می دهد .
انتخاب سوال تا حدود زیادی کیفیت جواب های شما را مشخص می سازد هر چه سوال بهتر باشد جواب ها مفیدتر خواهد بود پس از نوشتن سوال ، باید خودتان را وادار کنید که دست کم بیست جواب به آن بدهید گاه بیستمین جواب ارزشمندترین جواب می باشد وقتی شروع به نوشتن می کنید سه تا پنج جواب اول تا حدود زیادی ساده است . به ایده های ساده ای اشاره می کنید : ( باید تلاش کنم ) ( باید ساعت کارم را افزایش دهم ) پنج جواب بعدی کمی دشوارتر به دست می آیند و ده جواب آخر از همه سخت تر است . اما خودتان را وادار کنید که حتما به بیست جواب برسید . حالا جواب ها را به دقت مرور کنید و دست کم یک نقطه نظر را از میان آنها انتخاب کنید و بلافاصله دست به کار شوید این بخش دشوار و تعیین کننده این فرآیند است هر چه روی موضوع جدیدی سریع تر دست به کار شوید ایده های بیشتری برای حل کردن آن مسئله و یا رسیدن به هدفتان پیدا می کنید . هر چه ایده بیشتری به دست آورید احتمال اینکه کاری را که دقیقا باید انجام دهید پیدا کنید ، بیشتر می شود . اگر قرار باشد این شیوه سیال سازی ذهن را پنج روز در هفته اجرا کنید و هر روز در زمینه حل مسایل بیست ایده تولید کنید ، هفته ای صد ایده به دست می آورید ، در طی پنجاه هفته شما به پنج هزار ایده جدید می رسید . به این نکته توجه کنید که اشخاص معمولی به طور متوسط در سال به سه یا چهار ایده می اندیشند و اغلب حتی این ها را هم بکار نمی گیرند کاری که شما می کنید شما را در موقعیت عالی قرار می دهد . ذهن شما پیوسته با ایده های نو جرقه می زند . اینگونه در تمام مدت روز پیرامون شما با ایده های نو محاصره می شود . ایده ها کلیدهای موفقیت در آینده هستند . ایده ها سنگ زیر پا هستند که می توانید روی آنها گام بردارید و به هدفهایتان برسید . ایده ها ابزاری هستند که می توانید از آنها برای حل مسایل خود استفاده کنید . ایده ها می توانند شما را غنی تر ، شادتر ، خشنودتر و موفق تر سازند . در محدوده این ایده ها و نقطه نظرهاست که عناصر کلیدی موفقیت نهفته اند . وقتی همه روزه صبح اول وقت از روش سیال سازی ذهن استفاده می کنید ، در تمام روز خود را تحریک می کنید و به آن فعالیت می بخشید . در این شرایط دیگران حیرت می کنند که شما چگونه به این سرعت می توانید برای مسایل خود راه حل های مفید فراهم آورید .
اشخاص معمولا به نقطه نظرهای جدیدی مانند سیال سازی ذهن به دو طریق واکنش نشان می دهند :
گروه اول می شنوند ، سری تکان می دهند ، بعد به خانه می روند و کاری صورت نمی دهند بعد به آن ده درصدی می رسیم که اقلیت خلاق هستند ، اشخاصی مثل شما که روش سیال سازی ذهن را می آموزند و بلافاصله آن را به خدمت می گیرند . در جریان شکل دادن به آینده خود ضرورت دارد که عادت به سرعت عمل کردن را وقتی ایده خوبی می شنوید در خود ایجاد کنید . رابطه مستقیمی میان اینکه شما پس از دریافت ایده به چه سرعتی آن را بکار می گیرید و احتمال اینکه آیا اصولا این ایده ها را بکار می گیرید یا نمی گیرید وجود دارد . دنیا پر از ایده های خوب است . اما تنها معدودی از آنها را دریافت می کنند و بکار می بندند .
به توانمندیهای ذهنی خود ایمان بیاورید . خودتان را دست کم نگیرید صرف این حقیقت که می توانید ایده ای داشته باشید بدان معنا است که شما احتمالا از توانمندی برخوردارید که می توانید آن ایده را به مرحله عمل بگذارید . به دلیل قانون جذابیت و فعالیت ذهن فراهشیار می توانید آنچه را که لازم داشته باشید ، به زندگی خود راه دهید . مهم این است که برنامه و هدف شما باید روشن باشد و شما هم به شدت خواهان دستیابی به این هدف باشید .
ذهن فراهشیار شما سخت تحت تاثیر سه عامل تحریک می شود این سه عامل عبارتند از:
۱) هدف های به شدت مطلوب
۲) مسایل فشارآورنده
۳) سوالات مناسب و بجا .
داشتن هدف های به شدت مطلوب در کنار اشتیاق ، پشتکار زیاد و هیجان ، ذهن فراهشیار شما را فعال می کند و شما را به سطح بالاتر هوشیاری و اطلاع از امکانات واقع در پیرامون تان می رساند .
مسایل فشارآورنده و مهم که بخواهید آنها را حل و فصل کنید ، همراه با سیال سازی منظم ذهن ، خلاقیت را در شما افزایش می دهد و شما را به اقدام کردن و دست به کار شدن تشویق می کند و سرانجام سوالات مناسب و بجا که سبب می شوند ایده های جدید در شما شکل بگیرند و ذهن شما را به روش های جدید انجام دادن کارها هدایت می کنند عنوان شغلی شما هر چه باشد ، شما کارتان حل کردن مسایل است . در تمام مدت روز ، این کار را می کنید . اگر قرار باشد مسئله ای برای حل کردن وجود نداشته باشد شغلی هم وجود خارجی نخواهد داشت . هر چه مسئله بزرگتر ، دشوارتر و گسترده تر باشد ، امکان اینکه حقوق بیشتری بگیرید و سریع تر ارتقای درجه پیدا کنید افزایش می یابد . پرحقوق ترین اشخاص در هر شغلی کسانی هستند که مسایل بیشتر و بزرگتری را حل و فصل می کنند و این را هم به خاطر داشته باشید ، اگر به هدفی نرسید علتش این است که مسئله ای را حل نکرده اید . کار شما این است که هر مانعی را که بر سر راهتان قرار می گیرد به شکلی از میان بردارید . توانایی شما در حل مسئله ، کیفیت زندگی شما را در خانه و محل کار رقم می زند .
برازجانی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست