شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
تورتلینی تند و آتشین
تعداد: ۴ نفر
زمان تهیه: ۲۵ دقیقه
مواد لازم
یک بسته تورتیلینی پنیری
۲۲۵ گرم گوشت چرخکرده
۴۰۰ گرم سس ریحان و فلفل پاستا
۴۵۵ گرم سس سالسا
یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه
نان سیر
طرز تهیه
۱. تورتلینی ها را طبق دستور روی پاکت بپزید و آبکش کنید. سپس داخل قابلمه بریزید. در این فاصله، گوشت چرخکرده را در تابه تفت دهید تا برشته شوند. سس سالسا را با سس پاستا مخلوط کنید و بگذارید تا بجوشد. حرارت را کم کنید. در ظرف را بگذارید تا ۵ دقیقه نیم جوش شود. پاستا و گشنیز را داخل سس بریزیدو هم بزنید.
۲. غذا را در ظرف غذای خود بریزید و داخل یخچال قرار دهید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت سیستان و بلوچستان چین انتخابات مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم حسن روحانی جنگ نیکا شاکرمی رهبر انقلاب معلمان مجلس
سیل هواشناسی ایران تهران آتش سوزی باران سازمان هواشناسی اصفهان شهرداری تهران پلیس قوه قضاییه معلم
خودرو قیمت خودرو قیمت دلار تورم مسکن قیمت طلا بازار خودرو سهام عدالت دلار حقوق بازنشستگان ایران خودرو بانک مرکزی
صدا و سیما مهران غفوریان تلویزیون ساواک سریال موسیقی بی بی سی سینمای ایران عفاف و حجاب دفاع مقدس
هوش مصنوعی
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه جنگ غزه آمریکا روسیه ترکیه حماس اوکراین انگلیس نوار غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر سپاهان باشگاه استقلال علی خطیر باشگاه پرسپولیس بازی تراکتور جواد نکونام لیگ قهرمانان اروپا
آیفون اپل ناسا گوگل صاعقه سوئیس تماس تصویری عکاسی تلفن همراه
کبد چرب فشار خون طول عمر