شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

تورتلینی تند و آتشین


تورتلینی تند و آتشین

تورتلینی ها را طبق دستور روی پاکت بپزید و آبکش کنید. سپس داخل قابلمه بریزید.

تعداد: ۴ نفر

زمان تهیه: ۲۵ دقیقه

مواد لازم

یک بسته تورتیلینی پنیری

۲۲۵ گرم گوشت‌ چرخ‌کرده

۴۰۰ گرم سس ریحان و فلفل پاستا

۴۵۵ گرم سس سالسا

یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه

نان سیر

طرز تهیه

۱. تورتلینی ها را طبق دستور روی پاکت بپزید و آبکش کنید. سپس داخل قابلمه بریزید. در این فاصله، گوشت چرخکرده را در تابه تفت دهید تا برشته شوند. سس سالسا را با سس پاستا مخلوط کنید و بگذارید تا بجوشد. حرارت را کم کنید. در ظرف را بگذارید تا ۵ دقیقه نیم جوش شود. پاستا و گشنیز را داخل سس بریزیدو هم بزنید.

۲. غذا را در ظرف غذای خود بریزید و داخل یخچال قرار دهید.