یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
سوپ جو با خامه غذایی مناسب برای ماه مبارک رمضان
![سوپ جو با خامه غذایی مناسب برای ماه مبارک رمضان](/web/imgs/16/11/qff5g1.jpeg)
برای تهیه سوپ به صورت سریع کافی است که از قبل آب مرغ در فریزر
داشته باشید ولی در صورت نداشتن هم می توانید از عصاره مرغ استفاده کنید.
مواد لازم
شیر پاستوریزه ۲ لیوان
خامه پاستوریزه ۲ قاشق غذا خوری
جو پرک شده یک لیوان
هویج ۲ عدد
آرد ۳ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
آب مرغ ۲ لیوان
گوشت مرغ ۱۰۰ گرم
نمک، فلفل و آبلیمو «به میزان کافی»
سوپ جو با خامه
طرز تهیه
دانه های جو را ۱۲ ساعت قبل از پخت خیس نموده و در جای سرد نگهداری می کنیم.
جو خیس کرده و پیاز خرد شده را با آب مرغ می پزیم. وقتی جو نرم
شد، هویج رنده شده و گوشت مرغ را که از قبل پخته شده را به آن اضافه می کنیم. بعد از ده
دقیقه آرد را با کمی آب مخلوط کرده، همراه شیر در حالی
که مواد را هم می زنیم، کم کم به مواد اضافه می کنیم.
در پایان هم نمک و فلفل و آبلیمو را اضافه می کنیم، قبل از سرو سوپ در ظرف
مورد نظر خامه را به آن اضافه کرده و خوب بهم می زنیم (خامه نباید در سوپ بجوشد) و
سریع از روی شعله برمی دارید
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان دولت چهاردهم محمدجواد ظریف ایران پزشکیان دولت سیزدهم دولت رئیس جمهور انتخابات مجلس شورای اسلامی ظریف انتخابات ریاست جمهوری
تهران هواشناسی پشه آئدس سازمان هواشناسی شهرداری تهران قتل وزارت بهداشت گرمای هوا پلیس گرما پلیس راهور شهر تهران
واردات خودرو مالیات خودرو قیمت خودرو برق حقوق بازنشستگان مایکروسافت قیمت طلا قیمت دلار بازنشستگان بازار خودرو مسکن
تلویزیون سریال عاشورا سینمای ایران کربلا امام حسین (ع) رسانه ملی سینما موسیقی امام حسین
فناوری اختلال جهانی ورزشکاران
یمن رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه دونالد ترامپ آمریکا روسیه تل آویو جو بایدن ترامپ چین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر ایران نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ برتر باشگاه استقلال علی علیپور تراکتور سپاهان
همستر کامبت فیلترینگ امنیت سایبری ویندوز ناسا سامسونگ گوگل موبایل تبلیغات
مغز افسردگی دیابت گرمازدگی کاهش وزن بارداری سلامت روان