دوشنبه, ۲۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 10 March, 2025
سوپ جو با خامه غذایی مناسب برای ماه مبارک رمضان

برای تهیه سوپ به صورت سریع کافی است که از قبل آب مرغ در فریزر
داشته باشید ولی در صورت نداشتن هم می توانید از عصاره مرغ استفاده کنید.
مواد لازم
شیر پاستوریزه ۲ لیوان
خامه پاستوریزه ۲ قاشق غذا خوری
جو پرک شده یک لیوان
هویج ۲ عدد
آرد ۳ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
آب مرغ ۲ لیوان
گوشت مرغ ۱۰۰ گرم
نمک، فلفل و آبلیمو «به میزان کافی»
سوپ جو با خامه
طرز تهیه
دانه های جو را ۱۲ ساعت قبل از پخت خیس نموده و در جای سرد نگهداری می کنیم.
جو خیس کرده و پیاز خرد شده را با آب مرغ می پزیم. وقتی جو نرم
شد، هویج رنده شده و گوشت مرغ را که از قبل پخته شده را به آن اضافه می کنیم. بعد از ده
دقیقه آرد را با کمی آب مخلوط کرده، همراه شیر در حالی
که مواد را هم می زنیم، کم کم به مواد اضافه می کنیم.
در پایان هم نمک و فلفل و آبلیمو را اضافه می کنیم، قبل از سرو سوپ در ظرف
مورد نظر خامه را به آن اضافه کرده و خوب بهم می زنیم (خامه نباید در سوپ بجوشد) و
سریع از روی شعله برمی دارید
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست