جمعه, ۱۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 28 February, 2025
پلوی لبنانی

مواد لازم
برنج: ۴ پیمانه
فلفل دلمه ای: ۱ عدد
گوجه فرنگی فیله شده: ۴ عدد
پیاز سرخ شده: ۶ قاشق غذاخوری
فیله مرغ: ۵۰۰ گرم
دانه هل خرد نشده: یک قاشق مرباخوری
زیره سیاه نیمه کوب: یک قاشق مرباخوری
پودر کاری: یک قاشق مرباخوری
دارچین: یک قاشق مرباخوری
نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
دانه فلفل سیاه آسیاب نشده: یک قاشق مرباخوری (در صورت تمایل)
زعفران آب کرده: ۳ قاشق غذاخوری
برگ بو: ۲ عدد/روغن: برای سرخ کردن به مقدار لازم
طرز تهیه:
برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید.فیله های مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید و در کره تفت دهید فیله ها را ابتدا با گوشت کوب مخصوص بیفتک کمی بکوبید. پیاز سرخ شده را با فیله گوجه فرنگی روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از ۳ دقیقه زیره سیاه، دارچین، زردچوبه، برگ بو، پودر کاری، فلفل سیاه آسیاب نشده را به همراه فلفل دلمه ای اضافه و مواد را به خوبی مخلوط کنید.زعفران را به ادویه اضافه کنید.برنج را در ظرف مناسب بریزید و در لا به لای آن، مخلوط مواد را بریزید. زمان سرو، برگ بو و دانه های فلفل و هل را جدا کنید تا زیر دندان نیاید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست