پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

خوراک مقوی


خوراک مقوی

● مواد لازم برای دو نفر
▪ دو عدد ذرت
▪ ۱۰ عدد میگوی متوسط
▪ دو تکه گوشت استیک
▪ یک عدد گوجه فرنگی
▪ یک عدد لیموترش
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
▪ دو عدد سیخ چوبی باریک کبابی
▪ دو قاشق …

مواد لازم برای دو نفر

دو عدد ذرت

۱۰ عدد میگوی متوسط

دو تکه گوشت استیک

یک عدد گوجه فرنگی

یک عدد لیموترش

نمک و فلفل به میزان دلخواه

دو عدد سیخ چوبی باریک کبابی

دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

طرز تهیه

ابتدا ذرت ها را در یک قابلمه پر از آب قرار داده و برای ۵۰ دقیقه آن را بپزید تا دانه های آن کاملاً نرم شود.

سپس در تابه ای مناسب روغن زیتون را ریخته و پس از این که گرم شد میگوها را که به خوبی تمیز کرده و شسته اید، در آن تابه برای چند دقیقه سرخ کنید تا به رنگ صورتی درآیند.

گوشت را با بیفتک کوب به خوبی کوبیده و نرم کنید. سپس آن را روی باربیکیو قرار دهید تا کبابی شود. پس از این که دو طرف گوشت کاملاً کبابی شد و پخت، کمی فلفل و نمک روی آن بپاشید.

گوجه فرنگی ها را حلقه - حلقه کرده و در گوشه ای از دو ظرف دیس مانند، مثل هم، دو حلقه از آن را قرار دهید. لیموترش را برش داده و کنار گوجه بچینید.

گوشت کبابی را در ظرف گذاشته و کنار آن ذرت را قرار دهید. در هر کدام از سیخ های چوبی پنج میگو قرار دهید. این سیخ را روی گوشت استیکی گذاشته و میل کنید.

[ماهرخ جواهری]