دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا
خوراک مقوی
مواد لازم برای دو نفر
دو عدد ذرت
۱۰ عدد میگوی متوسط
دو تکه گوشت استیک
یک عدد گوجه فرنگی
یک عدد لیموترش
نمک و فلفل به میزان دلخواه
دو عدد سیخ چوبی باریک کبابی
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
طرز تهیه
ابتدا ذرت ها را در یک قابلمه پر از آب قرار داده و برای ۵۰ دقیقه آن را بپزید تا دانه های آن کاملاً نرم شود.
سپس در تابه ای مناسب روغن زیتون را ریخته و پس از این که گرم شد میگوها را که به خوبی تمیز کرده و شسته اید، در آن تابه برای چند دقیقه سرخ کنید تا به رنگ صورتی درآیند.
گوشت را با بیفتک کوب به خوبی کوبیده و نرم کنید. سپس آن را روی باربیکیو قرار دهید تا کبابی شود. پس از این که دو طرف گوشت کاملاً کبابی شد و پخت، کمی فلفل و نمک روی آن بپاشید.
گوجه فرنگی ها را حلقه - حلقه کرده و در گوشه ای از دو ظرف دیس مانند، مثل هم، دو حلقه از آن را قرار دهید. لیموترش را برش داده و کنار گوجه بچینید.
گوشت کبابی را در ظرف گذاشته و کنار آن ذرت را قرار دهید. در هر کدام از سیخ های چوبی پنج میگو قرار دهید. این سیخ را روی گوشت استیکی گذاشته و میل کنید.
[ماهرخ جواهری]
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست