یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

کیک پرتقال و کاکائو


کیک پرتقال و کاکائو

● مواد لازم برای هشت نفر
▪ یک فنجان شکر
▪ نصف فنجان آب
▪ نصف فنجان کره
▪ چهار عدد تخم مرغ
▪ یک سوم فنجان خامه
▪ یک قاشق غذاخوری شربت
▪ ۸۵ گرم شکلات تخته ای تلخ (خرد شده)
▪ سه چهارم فنجان …

مواد لازم برای هشت نفر

یک فنجان شکر

نصف فنجان آب

نصف فنجان کره

چهار عدد تخم مرغ

یک سوم فنجان خامه

یک قاشق غذاخوری شربت

۸۵ گرم شکلات تخته ای تلخ (خرد شده)

سه چهارم فنجان آرد سفید

یک و نیم قاشق چای خوری بیکینگ پودر

نصف قاشق چای خوری جوش شیرین

نصف قاشق چای خوری نمک

دو قاشق غذاخوری آب پرتقال

یک قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده

یک فنجان شکلات خرد شده

دو قاشق غذاخوری آب پرتقال

نصف فنجان مارمالاد پرتقال

طرز تهیه

فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کرده و ظرف مورد نظر را چرب و ته آن کمی آرد بپاشید. شکلات تلخ را پس از ذوب کردن با آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ کره و شکر را مخلوط کرده و تخم مرغ ها را یکی یکی به آن بیفزایید. شکلات و دو قاشق غذاخوری آب پرتقال را به آن اضافه کنید. حال مخلوط آرد و آب را یکی در میان به ترکیب افزوده و هم بزنید. پوست پرتقال را به مخلوط افزوده و خمیر را درون قالب ریخته و به مدت ۳۵ دقیقه درون فر قرار دهید. پس از خنک شدن مخلوط کاکائو، خامه و شربت را تهیه کرده و کیک را از وسط به صورت افقی نصف کنید. یک قاشق غذاخوری آب پرتقال بین دو لایه ریخته و سپس مارمالاد را بین دو لایه بریزید. حال مخلوط شکلات را روی کیک ریخته و آن را تزئین کنید.

فرشته علیزاده