چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
آش اسفناج
مواد لازم:
اسفناج: یك كیلو
آرد برنج: دو قاشق غذاخوری
لپه: یك پیمانه
سویا: ۱/۲پیمانه
كره: ۱۰۰ گرم
آبغوره: چهار قاشق غذاخوری
پیاز: پنج عدد
نمك و فلفل: دو قاشق چایخوری، ۱/۸ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
نعناع خشك: دو قاشق چایخوری
آب: شش پیمانه
زرد چوبه: یك قاشق چایخوری
آرد لپه: دو قاشق چایخوری
طرز تهیه:
آرد برنج را با آب سرد حل كرده از صافی رد میكنیم تا زلال شود بعد شش پیمانه آب را اضافه میكنیم روی حرارت مرتب هم میزنیم تا جوش آید و گلوله نشود.
لپهای را كه از قبل حدود ۲ ساعت خیس كرده بودیم به آن اضافه میكنیم و بعد اسفناج را كه از قبل شسته و خرد كرده بودیم را همراه كره به مواد قبلی اضافه كرده، پیازها را سرخ كرده وقتی طلایی شد زردچوبه را اضافه میكنیم .۱/۲ پیاز سرخ شده را با نمك و فلفل در آش میریزیم و میگذاریم با حرارت ملایم جا بیفتد.
هنگام كشیدن آش، آبغوره را داخل آن میریزیم و روی آن را با پیاز و نعناع داغ و كوفته ریزه سویا تزیین میكنیم.
طرز تهیه كوفته ریزه: سویا را ۱۰ دقیقه خیس میكنیم ۵ دقیقه میجوشانیم. یك عدد پیاز را رنده میكنیم آرد لپه، نمك و ادویه را اضافه میكنیم و به صورت كوفته ریزه در میآوریم و در روغن سرخ میكنیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست