پنجشنبه, ۳ خرداد, ۱۴۰۳ / 23 May, 2024
مجله ویستا

سالاد فنجانی چند لایه


سالاد فنجانی چند لایه

● مواد لازم:
▪ مقدار کمی روغن مایع یا اسپری مخصوص برای کف قالب
▪ ¾ فنجان ماهی تن-یا ماهی دودی نمک گرفته- ریز خرد شده
▪ ¼ فنجان پیازچه ریز خرد شده
▪ ½ فنجان فلفل دلمه زرد خرد شده
▪ ۱ و ۳/۱ …

مواد لازم:

مقدار کمی روغن مایع یا اسپری مخصوص برای کف قالب

¾ فنجان ماهی تن-یا ماهی دودی نمک گرفته- ریز خرد شده

¼ فنجان پیازچه ریز خرد شده

½ فنجان فلفل دلمه زرد خرد شده

۱ و ۳/۱ فنجان گوجه فرنگی دانه گرفته خرد شده

¼ فنجان پیاز خرد شده

۲ فنجان خیار خرد شده

سس لیمو

روش تهیه:

۱) ۴ فنجان یا کاسه گرد را با اندکی روغن مایع یا اسپری چرب کنید. مواد را جداگانه به ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده، به ترتیب زیر و لایه لایه در فنجانها قرار دهید: ماهی، پیازچه، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، پیاز و خیار. روی آن را با پوشش نایلونی بپوشانید و مواد را به کمک یک قوطی کنسرو که اندکی از قالب کوچکتر باشد، محکم به داخل قالب فشار دهید.

۲) برای سرو، قالبها را در ۴ بشقاب برگردانید، فنجانها را با احتیاط بردارید و سس را روی آن داده، سرو کنید.

روش تهیه سس:

۲ ق.س. روغن زیتون، ۲ ق.چ. پوست لیموی ریز رنده شده، ۲ ق.س. آب لیمو، ½ ق.چ. شکر، ¼ ق.چ. نمک و کمی سس تند را داخل یک ظرف درب دار-مانند ظرف ترشی یا خیارشور- میریزیم، خوب تکان میدهیم و قبل از سرو روی سالادها میریزیم.