شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

نان سیر با مغز پنیر


نان سیر با مغز پنیر

این نان ها بسیار خوشمزه بوده و می توانید به عنوان یک میان وعده به همراه سس فلفل، کچاپ یا هر نوع سس دلخواه خود آن را خورده و از طعمش لذت ببرید.

این نان ها بسیار خوشمزه بوده و می توانید به عنوان یک میان وعده به همراه سس فلفل، کچاپ یا هر نوع سس دلخواه خود آن را خورده و از طعمش لذت ببرید.

مواد لازم:

۴۰۰ گرم خمیر آماده پیتزا

۲ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده

۳ قاشق غذاخوری کره آب شده

۳ حبه سیر رنده شده

۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده

۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

طرز تهیه:

1-فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

2-خمیر پیتزا را به شکل مستطیل باز کنید. سپس آن را به ۸ نوار باریک و مساوی برش دهید.

3-نوارهای خمیری را از طول کشیده و از عرض، پهن تر کنید.

4-داخل نوارهای خمیری، پنیر موزارلا بریزید. سپس آن ها را ببندید تا پنیرها داخل خمیر پوشانده شوند.

5- سپس به شکل پریتزل آنها را فرم دهید و درون سینی فر بچینید.

6-کره ها را آب کنید. درون کره آب شده، سیر و جعفری خرد شده بریزید و هم بزنید.

7-مخلوط کره را روی سطح نان بمالید.

8-پنیر پارمسان را روی آن ها بریزید و سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن ها کاملا طلایی شود.