جمعه, ۱۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 7 February, 2025
سس کارامل
![سس کارامل](/web/imgs/16/11/r894d1.jpeg)
مواد لازم:
* شکر (ترجیحا قهوه ای) - یک پیمانه
* خامه - نصف پیمانه
* کره - ۴قاشق غذاخوری
* نمک - یک سر قاشق
* وانیل - کمی
طرز تهیه:
شکر، خامه و نمک را در ظرف مناسب روی حرارت کم، به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم بزنید تا این که غلیظ شود.
سپس وانیل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
هنگام تهیه سس کارامل، مشکلی که اغلب پیش می آید شکرک زدن این سس است. شکل گیری شکرک، باعث می شود که تمام سس به شکل دانه ای در آید. اما راه پیشگیری این مشکل:
* از حل شدن تمامی کریستال های شکر در سس مطمئن شوید.
* سس را مرتب هم بزنید تا به جوش بیاید، اما هنگام جوشیدن، سس را هم نزنید زیرا که احتمال بازگشت به حالت شکرک را بیشتر می کند.
* با فرچه تمیز آشپزی آغشته به آب کنار قابلمه را بکشید تا مانع شکرک زدن شود.
* برای همزدن از قاشق چوبی استفاده کنید زیرا حرارت را انتقال نمی دهد و مواد چسبیده ته ظرف را با آن راحت می توان جدا کرد.
* زمانی که قاشق نیاز ندارید، آن را در لیوان آب قرار دهید تا مانع شکرک روی قاشق شود.
* برخی مواد که مانع شکرک زدن سس کارامل می شود شامل؛ شیره ذرت، عسل، شکر قهوه ای، ملاس، چربی، خامه، سفیده تخم مرغ، پودرکاکائو، آب لیمو و کرم تارتار است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست