پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
احساس امنیت در جهان ناشناخته
قبل از هر چیز این را بدانید که اگر در مواجهه با فشارها و امور این جهان دچار مشکل نگرانی می شوید شما تنها نیستید . واکنش و پاسخ به وقایع و فشارهای شدید طیف گسترده ای را می پوشاند .
بعضی از مردم فعالیتها و کارهای عادی خود را مجدداً آغاز می کنند و به زندگی عادی خود برمی گردند البته فقط با کمی توقف واحساس شکست ولی عده ای دیگر از مردم به زندگی عادی و اولیه خود برنمی گردند و برگشت به حالت اولیه برایشان سخت است . خوشبختانه بیشتر این پریشانی ها و فشارها و وقایع ناگوار که شما تجربه می کنید تحت کنترل شما هستند . با ارزیابی مناسب و اداره کردن درست احساسمان قادر هستیم که سلامت خود را حفظ کرده و یا حداقل وضعیت بهتری برای خود مهیا کنیم . همه چیز به منظر و دیدگاه ما نسبت به قضیه بستگی دارد . یک ضرب المثل قدیمی آلمانی می گوید : شما ممکن است نتوانید از پرواز و نشستن پرنده بر روی درخت خانه خود جلوگیری کنید اما می توانید نگذارید که لانه اش را آنجا بسازد .
راه حل های زیر می تواند شما را از ترس و هراس به احساس امنیت و
سلامت رهنمون سازد :
۱ - از مواجهه با وقایع مربوط به جنگ و یا حوادث ناگوار و ناراحت کننده پرهیز کنید .
هنگامی که به رادیو گوش می دهید و یا تلویزیوین می بینید و یا از اینترنت استفاده می کنید سعی کنید از بررسی اخبار و اطلاعاتی که باعث اضطراب و نگرانی شما می شوند پرهیز کنید و اوقات استراحت خود را با شنیدن موسیقی و یا پرداختن به کارهای هنری و مورد علاقه خود سپری نمائید.
۲ - خود را به عنوان جزئی از یک تصویر بزرگ مجسم کنید :
خود را بعنوان یک بخش کوچک از وقایع بزرگ در نظر بگیرید با این قصد و نیت که در میان بحران به شما احساس عدم تنهائی و جدا بودن بدهد البته این امر ممکن است در تقابل با فردگرائی احساس استقلال فرد باشد ولی یکی شدن با یک گروه راحتی و آسایش را به ارمغان خواهد آورد .
۳ - روحیه معنوی داشته باشید :
داشتن احساسات معنوی و متعالی در عبور از مشکلات به شما بسیار کمک می کند . داشتن یک سیستم اعتقادی قوی شما را در مواجهه با مشکلات یاری می کند و اطمینانی که به شما میدهد مانند یک سازمان بیمه مطمئن ، شما را تحت پوشش می گیرد . یک تئوری داشته باشید با این اعتقاد که جهان در حقیقت منبعی از سود و منفعت برای شما است حتی اگر شما ترجیح ندهید که از یاریش استفاده کنید !
۴ - تقویت کردن و ارتقاء دادن به عادت های جاری و فعالیتهای روزمره :
اضطراب و نگرانی کشمکش بین پاسخ و کنترل را بر هم می زند . تلاش کنید که هرچه بیشتر زندگی روزمره خود را پربار سازید و تقویت کنید که این امر با چگونگی پاسخ شما و قدرت کنترل امور در مواقع اضطراری کمک می کند . بخشی از چگونگی پاسخ شما به وقایع ناگوار و در برابر ناسازگاریها به عکس العمل های ذاتی و غریزی شما در برابر خطر برمی گردد . گذشته و تاریخچه شما و آگاهی و هوشیاری شما نسبت به خطرات و وقایع در چگونگی درگیر شدن با آنها و رفع و رجوع آنها بسیار مؤثر است . به گفته دکتر sheilajowsey روانپزشک : بیشتر مردم به مراقبتهای روانی نیاز ندارند . زیرا پاسخ های افراد و واکنش های آنها در برابر وقایع ناسازگار بسیار متفاوت است و این طیف وسیع طبیعی می باشد . بنابراین اگر می بینید که واکنش شما نسبت به افراد خانواده و یا دوستانتان متفاوت است نباید احساس بدی داشته باشید و این امر طبیعی است .
افرادی که نسبت به این وقایع حساس هستند شامل موارد زیر است :
۱ - افراد با تاریخچه بیماری استرس بعد از تروما ( PTSD )
۲ - افراد با تاریخچه افسردگی و اضطراب
۳ - افراد مسن
۴ - بچه ها
اگر اضطراب و بیم و هراس از آینده نامشخص ادامه پیدا کرد و شما دچار خودخوری و پریشانی شدید با پزشک خود صحبت کنید وی قطعاً راههای دیگری را برای کاهش اضطراب شما پیشنهاد خواهد کرد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست