سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

بانوفی


بانوفی

● مواد لازم
▪ شکر: ۴ قاشق غذاخوری
▪ موز رسیده: ۴ عدد
▪ شیر کم‌چرب: ۱۰۰ میلی‌لیتر
▪ خامه پرچرب: ۳۰۰ میلی‌لیتر
▪ پودرقهوه: یک قاشق غذاخوری
▪ شکلات خالص: یک تخته
▪ شکلات شیرین: برای تزئین
▪ …

مواد لازم

شکر:

۴ قاشق غذاخوری

موز رسیده:

۴ عدد

شیر کم‌چرب:

۱۰۰ میلی‌لیتر

خامه پرچرب:

۳۰۰ میلی‌لیتر

پودرقهوه:

یک قاشق غذاخوری

شکلات خالص:

یک تخته

شکلات شیرین:

برای تزئین

کره:

یک قالب کوچک

طرز تهیه

یک ماهی‌تابه متوسط را روی حرارت گاز قرار دهید. ۴ قاشق غذاخوری شکر را درون ماهی‌تابه ریخته و پخش کنید و کمی کره درون ماهی‌تابه بریزید تا با شکر مخلوط و با حرارت گاز آب شود. بگذارید مواد با هم حل شوند، در این زمان موزها را پوست کنده و همراه با شیر درون مخلوط‌کن بریزید تا زمانی که به شیرموز تبدیل شود. شکلات را درون ماهی‌تابه داغ ریخته تا آب شود درهمین حین پودرقهوه را نیز اضافه کنید و به خوبی هم بزنید و بگذارید تا با هم مخلوط شوند. حال به سراغ شیر موز بروید و خامه پرچرب را به مواد اضافه کرده و دوباره در مخلوط‌کن آن را مخلوط تا زمانی که مایه خمیری شکل به دست آورید. اگر موز بیشتری برای درست‌کردن خمیر هست، مجددا داخل آن خرد کنید. یک قالب را برداشته و شکلات ذوب شده را درون قالب بریزید، ۲ عدد موز دیگر را به صورت اریب برش دهید و روی کل مواد شکلاتی بچینید و خامه آماده شده را با احتیاط روی کل موزها ریخته و آن را فرم دهید. شکلات شیرین را روی کل کرم رنده کنید تا شکل خوبی برای تزئین بگیرد، در آخر بانوفی را درون فریزر گذاشته تا کاملا سفت شود.