دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

پنیر سوخاری


پنیر سوخاری

این پنیرهای سوخاری و ترد را می توانید با سس بعنوان پیش غذا میل نمایید.
این پنیرهای سوخاری، با رویه ترد و پر ادویه و پنیر آب شده داخلشان، با سس تند به عنوان پیش غذا سرو می شوند و …

این پنیرهای سوخاری و ترد را می توانید با سس بعنوان پیش غذا میل نمایید.

این پنیرهای سوخاری، با رویه ترد و پر ادویه و پنیر آب شده داخلشان، با سس تند به عنوان پیش غذا سرو می شوند و از بافت و طعمی بی نظیر برخوردارند.

مواد لازم

۵۰۰ گرم پنیر کاممبر

دو قاشق سوپخوری آرد سفید

دو قاشق چای خوری پودر خردل

یک عدد تخم مرغ

دو قاشق سوپخوری شیر

نصف فنجان خرده نان

یک چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

یک چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه

روغن برای سرخ کردن

سبزیجات معطر تازه

روش تهیه

پنیر را به هشت قسمت مثلثی تقسیم کنید و کنار بگذارید.

بر روی یک ورقه کاغذ روغنی، یک بشقاب یا یک کاسه کوچک، آرد و خردل را با هم الک کنید.

در یک کاسه کوچک دیگر، تخم مرغ و شیر و در کاسه سوم، خرده نان و فلفل ها را مخلوط کنید.

هر تکه پنیر را با ترکیب آرد بپوشانید و در مخلوط تخم مرغ زده و سپس در خرده نانها بغلطانید، یک بار دیگر آنرا در تخم مرغ و خرده نان بزنید.

روغن را در ظرف گود و کوچکی داغ کنید (یا در سرخ کن) و پنیرها را به مدت ۳۰ تا ۶۰ ثانیه در آن قرار دهید تا قهوه ای/ طلایی شوند.

برای گرفتن روغن اضافه، آنها را روی یک حوله کاغذی بچینید، سپس با سبزیجات معطر تازه تزیین نموده، با سس تند سرو نمایید.

http://gourmand.blogfa.com/۸۶۰۴.aspx