سه شنبه, ۷ اسفند, ۱۴۰۳ / 25 February, 2025
مجله ویستا

گشت و گذار در بازار شلوار


گشت و گذار در بازار شلوار

وقتی خرید می رویم, حواس مان به چه باشد

شلوار... بله شلوار؛ پوشش مهم امروز ما که در جنس‌ها و رنگ‌ها و مدل‌های مختلف برای همه گروه‌های سنی عرضه می‌شود...

شلوار تنگ؛ گشاد؛ لوله تفنگی؛ راسته و... ده‌ها و صدها مدل دیگر که نمی‌توان از راحتی و جنس خوبش صرف‌نظر کرد چرا که اگر در میهمانی یا در خیابان شما را با پارگی یا در رفتن زیپ یا کنده شدن دکمه‌اش گیر بیندازد... دیگر کارتان ساخته است.

می‌خواهیم در صفحه مد این هفته درباره شلوار با شما حرف بزنیم؛ از شناسایی یک شلوار خوب گرفته تا رنگ و مدل‌های روز و البته نکته‌هایی که درباره سلامت این پوشش هنگام خرید و مصرف باید مدنظر داشت.

۱) درباره موادش بدانید

این روزها وقتی برای خرید می‌رویم با شلوارها و پارچه‌های متفاوتی روبه‌رو می‌شویم که می‌توانند تا حدی ما را گیج کنند. اما یک نکته مهم برای خرید شلوار وجود دارد و آن هم این است که هر چه در تهیه این شلوار از درصد بیشتری پشم استفاده شده باشد بهتر است. چرا؟ چون این جنس شلوارها خیلی دیر چروک می‌خورند و ماندگاری بیشتری در مقابل تغییر فرم دارند.

پس یک نشانه شلوار مناسب، داشتن درصد بیشتری پشم در موادش است که می‌توانید در شناسنامه شلوار میزان آن را در مقابل کلمه انگلیسی WOOL پیدا کنید. اما درباره شلوارهای پنبه‌ای یا همان نخی، کمی ‌با احتیاط برخورد کنید چون این شلوارها هم خیلی زود فرم خود را از دست می‌دهند و هم بسیار زود چروک می‌شوند. میزان پنبه را هم در مقابل کلمه cotton پیدا کنید.

۲) علامت شلوارهای خوب را بشناسید

شلوارهای دکمه‌ای بهتر از شلوارهای زیپی هستند چرا که مانع از جمع شدن شلوار در فاق شلوار می‌شوند. جالب اینکه از نوع و محل قرارگیری دکمه‌ها می‌توانید متوجه شوید این نوع شلوار کجایی است. به عنوان نمونه شلوارهای فرانسوی اصولا در خط کمربندشان یک دکمه دیگر قرار گرفته که موجب می‌شود شلوار در این ناحیه صاف‌تر و بهتر بایستد.

بعضی از شلوارهای انگلیسی علامت V-split دارند. این علامت به شما می‌گوید در قسمت پشت کمر شلوار بندهایی قرار گرفته و شما می‌توانید اندازه آن را تغییر دهید و این مورد هم نشانه یک شلوار خوب است. اسمی ‌هم که به آن داده‌اند به این خاطر است که با کشیدن بندهای کمری؛ شلوار حالت Vپیدا می‌کند. همچنین باعث می‌شود تا بلوز شما از شلوارتان به هیچ‌وجه بیرون نیاید.

به تودوزی شلوار بسیار دقت کنید. مخصوصا در قسمت فاق شلوار و همچنین در قسمت زانوها چرا که بیشتر شلوارها از هر جنسی بیشتر از این دو ناحیه آسیب می‌بینند و همچنین اگر مشکل دوخت در این قسمت داشته باشند به طور حتم شما را با مشکل روبه‌رو می‌کنند چرا که امکان حرکت آسان را ندارید.

به برچسب شلوار بسیار دقت کنید و ببینید طول نخی که برای آن استفاده شده چند است. به عنوان نمونه بهترین و عالی‌ترین طول نخ را با کلمه SUPER نشان می‌دهند که به شما می‌گوید طول نخ به کار رفته ۱۰۰ تا ۱۲۰ است که نشانه بهترین جنس و البته سبک‌ترین شلوار است.

همچنین به جنس کمرشلوار هم دقت کنید که دوخت مناسبی داشته باشد و حتما از پارچه و جنس خوبی استفاده شده باشد وگرنه موجب خارش و قرمز شدن این قسمت از بدن شما می‌شود.

۳) مارک‌های خوب را بشناسید

درست است که همیشه نمی‌توان به اسم و مارک دقت کرد ولی همیشه در هر صنعتی مارک هایی وجود دارند که کیفیت کارشان باعث شناخت آنها شده است. به عنوان نمونه در میان شلوارها می‌توان به مارک‌های معروف: اوکسفورد؛ کیتون؛ زنگا و اینکوتکس اشاره کرد.

وقتی می‌خواهید در خرید پوشاکی مانند شلوار هزینه کنید همیشه مدنظر داشته باشید که جنس بهتر می‌تواند عمر بیشتری داشته باشد و عمر بیشتر هم در وهله اول کمی ‌هزینه بیشتر می‌خواهد اما به نسبت زمان کارایی‌ای که دارد می‌ارزد برای آن هزینه کنید.

۴) از این دستورها پیروی کنید

- تا نزنید. لطفا شلوارهای‌تان را به هیچ‌وجه تا نزنید البته اگر مایل هستید شکلشان را حفظ کنند وگرنه... با شلوارتان خداحافظی کنید.

- قد شلوارتان را حتما در نظر داشته باشید. گذشته از مد؛ اگر شلوار کوتاه‌تر یا بلندتر از حد طبیعی باشد می‌تواند جنس؛ مدل و حتی هزینه‌ای را که کرده‌اید، زیر سوال ببرد.

- اگر می‌خواهید با پوشیدن شلوارتان شیک به نظر بیایید باید لباس‌های دیگر را هم با آنها کاملا تنظیم و به قول معروف ست کنید؛ از کمربندی که روی آن می‌بندید گرفته تا بلوز و حتی دکمه‌های سردستی که احتمالا به کار می‌برید.

- کفش شما اگر نگوییم صددرصد باید ۹۸ درصد شلوار شما بیاید پس هنگام خرید شلوار به کفشی که در نظر دارید هم خیلی خوب فکر کنید و اینکه آیا شلوار می‌خواهد روی آن قرار بگیرد؛ بالای آن بیاید و...

۵) قاعده شکل و رنگ

بیشتر ما شلوارهای خاکستری را انتخاب می‌کنیم اما باید بدانید که بهتر است شلوارهایی با رنگ مشکی؛ آبی و خاکی هم داشته باشیم. پوشیدن شلوارهایی با رنگ‌هایی که به آنها عادت نداریم در نگاه اول سخت و حتی زشت به نظر می‌رسند اما گاهی وقت‌ها در تیپ ما بسیار اثر می‌گذارند البته به شرطی که دقت بیشتری در ست کردن آنها به خرج بدهید.

منبع: Mod.uk.com

ترجمه: سمیرا امین