شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

مرغ کره‌ای با طعم کیفی


مرغ کره‌ای با طعم کیفی

● مواد لازم برای ۴ نفر:
سینه مرغ: ۴ عدد، بی‌استخوان
کره: ۱۰۰ گرم
جعفری: ۲ قاشق غذاخوری، ساطوری شده
پیازچه: یک قاشق غذاخوری، ساطوری شده
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به …

مواد لازم برای ۴ نفر:

سینه مرغ: ۴ عدد، بی‌استخوان

کره: ۱۰۰ گرم

جعفری: ۲ قاشق غذاخوری، ساطوری شده

پیازچه: یک قاشق غذاخوری، ساطوری شده

آبلیمو: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

سیر: یک حبه، رنده شده (اختیاری)

آرد: نصف پیمانه

تخم‌مرغ: ۲ عدد

پودر مغز نان خشک: یک پیمانه

روغن: به میزان لازم

روش تهیه:

۱- سینه مرغ را داخل یک کیسه فریزر قرار داده و با وردنه آن را بکوبید تا ضخیم‌ترین قسمت مرغ به ضخامت باریک‌ترین بخش آن درآید، سپس روی آن را نمک و فلفل پاشیده و کنار بگذارید.

۲- کره نرم شده را با جعفری، پیازچه، آبلیمو، سیر و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید. مایه کره را ۴ قسمت کرده و هر کدام را روی سطح داخلی یکی از سینه‌های مرغ به صورت یکنواخت پخش کنید.

۳- سینه‌ها را از قسمت پایین که باریک‌تر است رول کرده و با چند خلال دندان محکم کنید.

۴- پودر نان و آرد را در ظرف‌های جداگانه بریزید. تخم‌مرغ‌ها را نیز بزنید تا یکدست شود، سپس کمی نمک و فلفل پاشیده و در یک ظرف گود بریزید.

۵- کیفسکی‌ها را در آرد بزنید، سپس به تخم‌مرغ آغشته کرده و در پودر نان بزنید. دوباره آنها را در تخم‌مرغ زده و در پودر نان بغلتانید.

۶. در یک تابه به اندازه‌ای روغن بریزید که نصف کیفسکی‌ها را بگیرد. روغن را روی شعله ملایم داغ کرده و کیفسکی‌ها را در آن سرخ کنید. برای هر طرف ۸ دقیقه کافی است. پس از اینکه مغز مرغ کاملا پخت،‌ آنها را از روغن خارج کرده و با سبزیجات آبپز و سالاد کارتوفل سرو کنید.

نکته:

۱- به جای سرخ کردن، کیفسکی‌ها را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بریان کنید.

۲- در مغز سینه مرغ مقداری پنیر گودای نگینی هم می‌توانید اضافه کنید اما سر و ته رول را کاملا ببندید تا پنیر پس از آب شدن خارج نشود.