پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا

پیچک کالباس


پیچک کالباس

● مواد لازم
▪ روغن جامد: نصف پیمانه
▪ آب: نصف پیمانه
▪ بکینگ پودر: یک قاشق سوپخوری (که می شود ۳ قاشق چایخوری)
▪ نمک: ۱ قاشق چایخوری
▪ آرد: مقداری
▪ قارچ: ۲۵۰ گرم
▪ کالباس: ۳۰۰ گرم
▪ فلفل …

مواد لازم

روغن جامد:

نصف پیمانه

آب:

نصف پیمانه

بکینگ پودر:

یک قاشق سوپخوری (که می شود ۳ قاشق چایخوری)

نمک:

۱ قاشق چایخوری

آرد:

مقداری

قارچ:

۲۵۰ گرم

کالباس:

۳۰۰ گرم

فلفل دلمه:

۲ عدد

پیاز:

۱ عدد

نمک و فلفل و ادویه:

مقداری

پنیر پیتزا:

۲۵۰ گرم

زرده تخم مرغ:

۱ عدد

رب گوجه:

۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

آب و روغن را در ظرفی مخلوط کنید، بکینگ پودر و نمک را اضافه کرده و هم بزنید. آرد را کم کم اضافه کرده و با دست چنگ بزنید تا جایی که به دست نچسبد. این خمیر را کنار می گذاریم به مدت یک ساعت به صورت سرپوشیده کنار بگذارید. پیازهای خلال شده را در مقداری روغن سرخ کنید، کالباس ها را که به صورت معکبی خرد شدند به پیاز ها اضافه کرده و تفت دهید، فلفل دلمه و قارچ خرد شده را هم اضافه کرده و تفت دهید. وقتی مقداری سرخ شدند رب و نمک و فلفل و ادویه را اضافه کنید. بعد از یک ساعت کف ظرف مناسب فر را ورق آلومینیوم قرار دهید و مقداری آرد روی آن بپاشید. بعد خمیر را با وردنه به صورت مستطیل باز کنید. سپس خمیر را از دو طرف برش های کوتاه دهید. سپس از مواد قسمت وسط خمیر بریزید. پنیر پیتزا را روی مواد ریخته و در آخر هم هر تیکه از خمیر را روی مواد و تیکه بعدی را روی خمیر قرار دهید تا خمیر کاملا بسته شود. روی خمیر را یک عدد زرده تخم مرغ با برس بکشید تا طلایی شود. به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت توی فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. (مدت زمان بستگی به فر دارد.