پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
مجله ویستا

بهترین ماهی برای زنان باردار چیست؟


ماهی سالمون از اسیدهای ضروری چرب امگا 3 بسیار غنی است.اکثر مردم، از جمله زنان باردار، به اندازه کافی امگا 3 از رژیم غذایی بدست نمی آورند.اسیدهای چرب امگا 3 به ویژه اسیدهای چرب امگا 3 با زنجیره بلند DHA و EPA در طول بارداری ضروری است.این در مقادیر بالا در غذاهای دریایی یافت می شود و به ساخت مغز و چشم جنین کمک می کند.با این حال، با توجه به جیوه و آلاینده های دیگر موجود در ماهی های چرب، زنان باردار به طور کلی به محدود کردن مصرف غذاهای دریایی به دو بار در هفته ( کمتر از 340 گرم در هفته) توصیه می شوند.در دسترس نبودن غذاهای دریایی باعث شده است که برخی از زنان مصرف اسیدهای چرب امگا 3 را محدود کنند.با این حال، مطالعات نشان داده اند که زنان بارداری که 2 - 3 وعده ی غذایی ماهی چرب در هفته می خورند مقدار توصیه شده امگا 3  را دریافت می کنند و سطوح خونی EPA و DHA در آنها افزایش می یابد.
 
ماهی سالمون همچنین یکی از معدود منابع طبیعی ویتامین D است که اغلب در رژیم غذایی وجود ندارد آن را برای بسیاری از فرایندها در بدن، از جمله سلامت استخوان و عملکرد سیستم ایمنی بدن بسیار مهم است.
در انتها: ماهی سالمون شامل اسیدهای چرب امگا 3 ضروری EPA و DHA است که برای مغز و توسعه چشم کودک در حال رشد مهم است ماهی قزل آلا همچنین یک منبع طبیعی از ویتامین D است.