پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
تأثیر سه واریته سورگوم دانه ای برکمیت و کیفیت تخم مرغ مرغ های تخمگذار
به منظور ارزیابی سه واریته سورگوم با سطوح مختلف تانن بر عملکرد کمی و کیفی تخم مرغ مرغهای تخمگذار، ۱۹۵ قطعه مرغ تخمگذار لگهورن به ۶۵ گروه ۳ تایی تقسیم شد و تأثیر سه واریته سورگوم ( کم ، متوسط و پرتانن ) که در سطوح ۲۵ ، ۵۰ ، ۷۵ و ۱۰۰ درصد جایگزین ذرت در جیره شاهد شد در طی ۱۲ هفته تولید مورد مطالعه قرار گرفت. جایگزینی سورگوم به جای ذرت باعث افزایش تولید و وزن تخم مرغ شد، اما فقط افزایش وزن تخم مرغ معنی دار بود.تأثیر واریته و سطح جایگزینی سورگوم برخصوصیات کیفی سفیده معنی دار نبود اما با افزایش تانن مصرفی نسبت وزن سفیده به وزن کل تخم مرغ کاهش نشان داد. تأثیر واریته بر تمام صفات کیفی پوسته و وزن زرده معنی دار بود، بطوری که کمترین و بیشترین وزن زرده به ترتیب مربوط به واریته متوسط تانن و پرتانن بود. مصرف تانن همبستگی مثبت و معنی داری با وجود لکه درزرده (۱۴ /۰= r ) و همبستگی منفی و معنی داری با ضخامت پوسته نشان داد. ضرایب رگرسیون نشان داد که چنانچه مقدار مصرف تانن در کل دوره تخمگذاری از ۷/۱ درصد فراتر نرود عملکرد مرغان تخمگذار تحت تأثیر قرار نخواهد گرفت.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست