دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
کلوچه آردی
مواد لازم:
کره:
۲۲۶ گرم
روغن مایع:
یک سوم لیوان
پودر قند:
نصف لیوان
آرد ذرت:
۴ قاشق غذاخوری
آرد:
حدود ۵ لیوان
کمی وانیل:
پودر قند برای روی کلوچه
طرز تهیه:
فر را روی ۱۵۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید. سینی حاوی کاغذ روغنی را کمی چرب کنید و کنار بگذارید. کره نرم شده را به مدت ۳۰ ثانیه با سرعت متوسط تا بالا با همزن برقی هم بزنید. شکر و تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. وانیل، آرد ذرت و روغن و ۴ لیوان آرد را به مواد اضافه کنید و ورز دهید. در صورت چسبناک بودن خمیر می توان به آن کمی آرد اضافه کرد. خمیر را به ۲ قسمت تقسیم کنید و به شکل تنه درخت ۲۵ سانتی در بیاورید و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت و قابل برش شود. برش های اریب شکل خمیر را روی سینی که از قبل آماده کردید بچینید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. کلوچه های آماده باید سفید باشد و نه طلایی رنگ. پودر قند را روی کلوچه های ولرم بپاشید و سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست