دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024
کلوچه آردی
مواد لازم:
کره:
۲۲۶ گرم
روغن مایع:
یک سوم لیوان
پودر قند:
نصف لیوان
آرد ذرت:
۴ قاشق غذاخوری
آرد:
حدود ۵ لیوان
کمی وانیل:
پودر قند برای روی کلوچه
طرز تهیه:
فر را روی ۱۵۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید. سینی حاوی کاغذ روغنی را کمی چرب کنید و کنار بگذارید. کره نرم شده را به مدت ۳۰ ثانیه با سرعت متوسط تا بالا با همزن برقی هم بزنید. شکر و تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. وانیل، آرد ذرت و روغن و ۴ لیوان آرد را به مواد اضافه کنید و ورز دهید. در صورت چسبناک بودن خمیر می توان به آن کمی آرد اضافه کرد. خمیر را به ۲ قسمت تقسیم کنید و به شکل تنه درخت ۲۵ سانتی در بیاورید و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت و قابل برش شود. برش های اریب شکل خمیر را روی سینی که از قبل آماده کردید بچینید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. کلوچه های آماده باید سفید باشد و نه طلایی رنگ. پودر قند را روی کلوچه های ولرم بپاشید و سرو کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور ابراهیم رئیسی سقوط بالگرد رئیسی رئیسی ایران سقوط بالگرد بالگرد شهادت شهادت ابراهیم رئیسی دولت سیزدهم
تهران هواشناسی پلیس هلال احمر سانحه بالگرد رئیسی بارش باران مشهد سیل قوه قضاییه سیل مشهد آموزش و پرورش سیلاب
یارانه بورس قیمت دلار قیمت خودرو خودرو یارانه نقدی دلار بازار خودرو حقوق بازنشستگان بازنشستگان قیمت طلا ایران خودرو
آیت الله سید ابراهیم رئیسی هنرمندان سینما تلویزیون شعر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران لیلا حاتمی رسانه ملی زری خوشکام نمایشگاه کتاب علی حاتمی
قرآن تجهیزات پزشکی
رژیم صهیونیستی سوریه چین روسیه ولادیمیر پوتین اتحادیه اروپا غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا حماس
فوتبال پرسپولیس ابراهیم رییسی استقلال لیگ برتر انگلیس لیگ برتر ایران لیگ برتر فدراسیون فوتبال باشگاه پرسپولیس تراکتور بازی بارسلونا
سامسونگ هوش مصنوعی تبلیغات اپل موبایل اینترنت نمایشگاه ایران هلث هواپیما
رژیم غذایی سرطان استرس آلزایمر سازمان غذا و دارو کاهش وزن افسردگی مغز انسان