دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024
مجله ویستا

کلوچه آردی


کلوچه آردی

● مواد لازم:
▪ کره: ۲۲۶ گرم
▪ روغن مایع: یک سوم لیوان
▪ پودر قند: نصف لیوان
▪ آرد ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
▪ آرد: حدود ۵ لیوان
▪ کمی وانیل: پودر قند برای روی کلوچه
● طرز تهیه:
فر را روی ۱۵۰ درجه …

مواد لازم:

کره:

۲۲۶ گرم

روغن مایع:

یک سوم لیوان

پودر قند:

نصف لیوان

آرد ذرت:

۴ قاشق غذاخوری

آرد:

حدود ۵ لیوان

کمی وانیل:

پودر قند برای روی کلوچه

طرز تهیه:

فر را روی ۱۵۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید. سینی حاوی کاغذ روغنی را کمی چرب کنید و کنار بگذارید. کره نرم شده را به مدت ۳۰ ثانیه با سرعت متوسط تا بالا با همزن برقی هم بزنید. شکر و تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. وانیل، آرد ذرت و روغن و ۴ لیوان آرد را به مواد اضافه کنید و ورز دهید. در صورت چسبناک بودن خمیر می توان به آن کمی آرد اضافه کرد. خمیر را به ۲ قسمت تقسیم کنید و به شکل تنه درخت ۲۵ سانتی در بیاورید و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت و قابل برش شود. برش های اریب شکل خمیر را روی سینی که از قبل آماده کردید بچینید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. کلوچه های آماده باید سفید باشد و نه طلایی رنگ. پودر قند را روی کلوچه های ولرم بپاشید و سرو کنید.