سه شنبه, ۱۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 4 March, 2025
مجله ویستا

برنج مخلوط


برنج مخلوط

● مواد لازم:
▪ برنج خام: ۴ پیمانه
▪ زنجبیل و سیر کوبیده شده: ۲ قاشق غذاخوری
▪ فلفل سبز: ۴عدد
▪ هویج: ۲عدد
▪ سیب زمینی: یک عدد
▪ نخود سبز: یک چهارم پیمانه
▪ گوجه فرنگی: ۲عدد
▪ پودر گشنیز: …

مواد لازم:

برنج خام:

۴ پیمانه

زنجبیل و سیر کوبیده شده:

۲ قاشق غذاخوری

فلفل سبز:

۴عدد

هویج:

۲عدد

سیب زمینی:

یک عدد

نخود سبز:

یک چهارم پیمانه

گوجه فرنگی:

۲عدد

پودر گشنیز:

۲ قاشق مرباخوری

زردچوبه:

یک قاشق مرباخوری

پیاز:

۳عدد

پودر فلفل:

۲ قاشق مرباخوری

پودر کاری:

نصف قاشق مرباخوری

ماست غلیظ:

نصف پیمانه

روغن:

۶ قاشق مرباخوری

دارچین:

یک چوب

میخک:

۴ عدد

برگ بو:

یک عدد

زیره سبز:

۲ قاشق مرباخوری

تخم رازیانه:

یک قاشق مرباخوری

برگ نعناع و گشنیز:

هرکدام یک چهارم پیمانه

آب یک عدد لیمو ترش

طرز تهیه:

برنج را خیس کنید. پیاز را از طول برش بزنید. فلفل سبز را نیز از وسط به طول برش بزنید. هویج و سیب زمینی را پس از پوست کندن، به تکه های مناسب خرد کنید. گوجه فرنگی را نیز خرد کنید. روغن را داغ کنید و سپس دارچین، میخک، برگ بو، رازیانه و زیره سبز را تفت دهید. پیاز و فلفل سبز را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز طلایی شود. سپس مخلوط زنجبیل و سیر را به مواد اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید.

در این مرحله گوجه فرنگی، هویج، سیب زمینی، نخود سبز و نمک را اضافه کنید پس از کمی تفت دادن، زردچوبه، پودر فلفل، پودر گشنیز و پودر کاری و ماست را اضافه کنید و مواد را کاملا با هم مخلوط کنید. پس از له شدن گوجه فرنگی، آب به اندازه کافی و آب لیمو به مواد اضافه کنید. پس از نیم پخت شدن مواد، برنج خیس شده را اضافه کنید. برگ های خرد شده گشنیز و نعناع را اضافه کنید و بگذارید برنج بپزد.

برنج را با ماست و خیار سرو کنید.