یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

برای كدبانوی ایرانی


●اگر دیدید مرغ‌های داخل آب جوش، همیشه دیر پخته می‌‌شوند، از دفعه بعد، چند ساعت پیش از پخت، مرغ را در آب سرد و سركه بگذارید؛ چرا كه گوشت آن ترد و در نهایت خوشمزه خواهد شد.
●بوی نامطبوع …

اگر دیدید مرغ‌های داخل آب جوش، همیشه دیر پخته می‌‌شوند، از دفعه بعد، چند ساعت پیش از پخت، مرغ را در آب سرد و سركه بگذارید؛ چرا كه گوشت آن ترد و در نهایت خوشمزه خواهد شد.

بوی نامطبوع مرغ را می‌‌توانید به روش گفته شده از بین ببرید. لیمو‌ترش را به دو نیم تقسیم كنید، ابتدا با آب، مرغ را بشویید و سپس با نمك و لیمو‌ترش، آن را مالش دهید، دیگر مرغ بو نمی‌‌دهد، آن‌گاه می‌‌توانید آن را در یخچال یا فریزر قرار دهید.

اگر می‌‌خواهید گوشت سفت را نرم كنید، روی همه قسمت‌های آن مخلوطی از سركه و روغن زیتون بمالید و بگذارید، مدت دو ساعت به همان شكل بماند، سپس می‌‌توانید گوشت را بپزید یا سرخ كنید.