جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

پاستا با گوشت گوزن و آهو


پاستا با گوشت گوزن و آهو

دو قاشق غذاخوری از روغن‌تان را در ماهیتابه بریزید و یک پیاز متوسط ریز شده به اضافه دو حبه سیر پوست‌کنده‌شده و خردشده که از قبل آماده کردید به ماهیتابه اضافه کنید. برای اینکه …

دو قاشق غذاخوری از روغن‌تان را در ماهیتابه بریزید و یک پیاز متوسط ریز شده به اضافه دو حبه سیر پوست‌کنده‌شده و خردشده که از قبل آماده کردید به ماهیتابه اضافه کنید. برای اینکه غذای شما خوش‌طعم و عطر باشد باید سعی کنید به آرامی و با شعله ملایم سیر و پیاز را تفت دهید.ما در ایران گوشت گوزن و آهو نداریم اما در دستور اصلی این غذا از گوشت گوزن و آهو استفاده می‌شود که اگر شما هم در دسترس‌تان نیست می‌توانید از گوشت‌های قرمز دیگر که در دسترس هستند به میزان ۴۵۰ گرم استفاده کنید.

گوشت را ریز کنید و به شکل خلالی دربیاورید.گوشت گوزن و آهو را بعد از سرخ شدن سیر و پیاز در ماهیتابه قرار دهید و باز هم با شعله ملایم. البته صبر کنید تا حسابی رنگ گوشت قهوه‌ای شود.می‌توانید بعد از سرخ شدن گوشت از یک عدد گوجه‌فرنگی درشت و آلویی که از قبل ریز کردید استفاده کنید و این دو را در ماهیتابه بگذارید تا رنگ‌شان کمی تغییر کند. حال مخلوط را با سیر و گوشت آهو و گوزنی که از قبل آماده کردید با هم مخلوط کنید. البته حتماً از کمی رزماری برای تغییر طعم نیز استفاده کنید.پاستا را به صورت همان دستورالعملی که روی بسته آمده آماده کنید. بعد از آماده شدن مخلوط و پاستا حالا غذای شما آماده شد؛ یک پاستای منحصر به فرد با گوشت گوزن و آهو.