جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
اسفناج پلو
مواد لازم:
برنج،
گوشت چرخ کرده،
پیاز،
اسفناج،
نمک، فلفل و زردچوبه،
آبغوره (مقدار مواد بستگی به عده مصرف کننده دارد)
ولی اسفناج باید کاملاً کافی باشد.
روش تهیه:
برنج را پس از پاک کردن و شستن با آب و نمک خیس میکنیم. اسفناج را پس از آن که پاک کردیم و خوب شستیم، بدون آب میپزیم.
آبی که از خود اسفناج خارج میشود، باید کاملاً به خوردش برود. گوشت چرخ کرده را با یک پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز میدهیم و به صورت کوفته ریزه در میآوریم و در روغن سرخ میکنیم.
اسفناجها را با کارد کمی خرد میکنیم. مقداری پیاز را خرد میکنیم و در روغن سرخ میکنیم.
اسفناجها را به پیاز داغ اضافه میکنیم و تا حدی سرخ میکنیم. نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه میکنیم، مقداری آبغوره در آن میریزیم و میگذاریم تا آبغوره کاملاً جذب مواد شود و کاملاً اسفناج ترش شود. برنج را مطابق معمول آبکشی میکنیم. ته دیگ، روغن داغ شده و نان قرار میدهیم.
مقداری برنج روی آن میریزیم و قسمتی از اسفناج و کوفته را روی آن میریزیم. کار را ادامه میدهیم تا برنج و مواد تمام شود و پس از ریختن آب و روغن روی آن، برنج را دم میکنیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست