چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
این تنقلات خوشمزه بسیار مفیدند
آنچه به عنوان آجیل می شناسیم مجموعه ای از محصولات طبیعی است که علاوه بر طعم خوشی که دارند اثرات مفیدی بر سلامت بویژه سلامت قلب و عروق اعمال می کنند. دراینجا به اهمیت برخی از انواع پر مصرف و مفید آجیل اشاره می شود.
● بادام: بادام خام سرشار از پروتئین ، کلسیم و روی است. آزمایشات کلینیکی نشان داده اند که خوردن بادام به کاهش خطر مشکلات قلبی کمک می کند. یک مشت بادام منبع مهم ویتامین E و منیزیم محسوب شده حاوی پروتئین ، پتاسیم ، کلسیم ، فسفر و آهن است.
همچنین ذخیره مناسبی از اسید چرب اشباع نشده مونو بشمار می رود. این چربی خوب در کاهش کلسترول بد خون نقش دارد.
● بادام زمینی: مطالعات نشان داده اند بادام زمینی با محتوای اسید چرب اشباع نشده مونو احتمال بیماری قلبی عروقی را کاهش می دهد. رژیم غذایی حاوی بادام زمینی و کره بادام زمینی منبع خوبی از پروتئین بوده به افزایش چربی خوب رژیم غذایی کمک می کند و هردو بطور طبیعی فاقد کلسترول هستند.
● فندق: فندق حاوی ۹۱ درصد اسد چرب اشباع نشده مونو و کمتر از ۴ درصد اسید چرب اشباع است.
مطالعات زیادی نشان داده اند این سطوح بالای اسید چرب اشباع احتمالا مسئول کاهش سطوح کلسترول بد و کلسترول کل خون است.
فندق همچنین حاوی مقادیر قابل ملاحظه ای پروتئین ، فیبر ، آهن ، فسفر ، ویتامین های B۱ ، B۲ ، C ، و E ، اسید فولیک و بسیاری مواد مغذی دیگر است.
گنجانیدن مقدار کمی آجیل به رژیم غذایی کم چرب اثرات بسیار مفیدی بر سلامت قلب دارد.
● گردو: مطالعات نشان داده اند گنجانیدن گردو در رژیم غذایی راه حل بسیار مفیدی برای کاهش دریافت اسید چرب اشباع و کلسترول محسوب می شود. گردو به عنوان یک منبع مواد مغذی حاوی اسیدهای چرب ضروری و فاقد کلسترول یا اسیدهای چرب ترنس است.
ترکیبات مفید گردو موجب کاهش کلسترول و بهبود عملکرد قلب و عروق می شود. مصرف این ماده خوراکی کلسترول بد یا LDL را کاهش می دهد علاوه بر اینکه به بهبود عملکرد عروق کمک می کند و به این ترتیب در جلوگیری از مشکلات قلبی نقش دارد.
دیگر فوائد گردو برای سلامت شامل نقش آن درکاهش التهاب ، دیابت ، کنترل وزن و فشار خون می شود.
به علاوه گردو تامین کننده اسیدهای چرب ضروری و مواد معدنی بوده سرشار از پروتئین و فاقد کلسترول است.
● پسته: پسته حاوی فیبر ، ویتامین B۶ ، فسفر و مس است.
میزان فیبر دریافتی از یک وعده پسته در روز بیش از فیبر موجود در ۱.۲ فنجان بروکلی و اسفناج است.
پسته بویژه سرشار از فیتوسترول هاست که مستقیما با کاهش سطوح کلسترول ارتباط دارند و دربرابر انواع خاص سرطان اثر حفاظت بخش دارند.
میزان تیامین موجود در یک وعده پسته معادل آن در ۱.۲ برنج پخته شده است. مقدار ویتامین B-۶ در یک وعده (تقریبا ۲۸.۵ گرم) پسته معادل با یک وعده سه انسی (بیش از ۷۰ گرم) مرغ است.
همچنین یک وعده (۲۸ گرم) پسته دارای محتوای پتاسیم موجود در ۱.۲ موز بزرگ است. پسته منبع گیاهی بسیار مفیدی از پروتئین بوده و تامین کننده مقادیر کافی اسیدهای آمینه ضروری است.
به علاوه این نوع آجیل نسبتا سرشار از اسید آمینه غیر ضروری آرژی نین است که در جلوگیری یا کاهش بیماری قلبی عروقی نقش دارد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی دولت رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی رافائل گروسی حجاب انتخابات رهبر انقلاب مجلس زنان
هواشناسی قتل شهرداری تهران تهران پلیس وزارت بهداشت بارش باران آموزش و پرورش شهرداری سیل فضای مجازی سلامت
خودرو قیمت طلا قیمت دلار حقوق بازنشستگان مسکن مالیات قیمت خودرو بازار خودرو بورس ایران خودرو بانک مرکزی قیمت
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون تئاتر سینما سریال سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی کتاب فیلم رسانه ملی
اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه رفح روسیه حمله به رفح چین ترکیه نوار غزه اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ قهرمانان اروپا دورتموند لیگ برتر ذوب آهن نساجی بازی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران سپاهان
اپل تبلیغات آب گوگل سامسونگ آیفون ناسا مایکروسافت باتری فضا
رژیم غذایی سرطان سبک زندگی چاقی هندوانه کمردرد کنسرو ناباروری زیبایی بیماران خاص کاهش وزن