چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

مافین شکلات با کرم پنیرقهوه


مافین شکلات با کرم پنیرقهوه

● مواد لازم:
▪ آرد: ۲۵۰ گرم
▪ پودر کاکائو: ۳۰ گرم
▪ تخم‌مرغ: ۲ عدد
▪ روغن مایع: ۱۲۵ میلی‌لیتر(نصف لیوان)
▪ آب جوش: ۱۲۵ میلی‌لیتر
▪ شیر: ۱۲۵ میلی‌لیتر
▪ ماست: ۲ قاشق غذاخوری
▪ بیکینگ …

مواد لازم:

آرد:

۲۵۰ گرم

پودر کاکائو:

۳۰ گرم

تخم‌مرغ:

۲ عدد

روغن مایع:

۱۲۵ میلی‌لیتر(نصف لیوان)

آب جوش:

۱۲۵ میلی‌لیتر

شیر:

۱۲۵ میلی‌لیتر

ماست:

۲ قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر:

۲, قاشق چای‌خوری

شکر:

۲۰۰ گرم پودر بادام: ۱۰۰ گرم

روش تهیه:

روش آماده کرده این مافین کار بسیار ساده‌ای است. ابتد آرد و کاکائو را ۳بار با هم الک می‌کنیم. مواد خشک را با هم مخلوط کرده در کاسه‌ای گود می‌ریزیم و میان آن را باز می‌کنیم. تخم‌مرغ‌ها، ماست و تمامی مایعات را با هم مخلوط می‌کنیم. میان مواد خشک ریخته و با قاشق به هم می‌زنیم. وقتی که خوب مخلوط شدند به اندازه شمردن ۸ شماره مواد را با همزن برقی هم می‌زنیم و داخل قالب مخصوص مافین که از قبل داخل آن را کپسول‌های کاغذی قرار داده‌ایم، می‌ریزیم طوری که دو سوم قالب از مایه پر شود. مافین‌ها را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، می‌پزیم.