جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
سوپ مرغ و نارگیل تایلندی
تعداد: ۴ نفر
• مواد لازم
۵۰۰ میلی لیتر شیر نارگیل
۲۰۰ گرم سینه مرغ خرد شده
نصف یک عدد گوجه فرنگی خرد شده
نصف یک عدد پیاز خرد شده
دو پیمانه قارچ خرد شده
یک تا ۲ عدد فلفل چیلی خرد شده
یک تکه کوچک گالنگال (ریشه گیاهی از خانواده زنجبیل)
یک عدد لیموترش
یک قاشق غذاخوری سس ماهی
یک قاشق چایخوری شکر
یک عدد پیازچه خرد شده
یک قاشق چایخوری برگ گشنیز
یک عدد برگ لیمو
• طرز تهیه
۱. شیر نارگیل را در یک قابلمه متوسط بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.
۲. شعله را کم کنید و گالنگال، چیلی و برگ لیمو را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و بگذارید حدود ۱۰ دقیقه به حالت نیمجوش روی شعله باشد.
۳. مرغ های پخته و خرد شده را اضافه کنید. سس ماهی، شکر و آب لیموترش را اضافه کنید. در این مرحله می توانید حرارت را زیاد کنید و در صورت تمایل کمی آب مرغ به آن اضافه کنید. آن را به مدت ۵ دقیقه بجوشانید.
۴. پیاز، گوجه فرنگی و قارچ ها را به سوپ اضافه کنید و حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر بپزید.
۵. از روی حرارت بردارید. پیازچه و گشنیز را اضافه کنید و هم بزنید.
۶. سپس آن را با برنج دمکشیده سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست