جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا

میوه ای سرشار از اسید چرب امگا ۳ و ۶


میوه ای سرشار از اسید چرب امگا ۳ و ۶

بردفروت (میوه نان)، میوه معروف جزیره های اقیانوس آرام است که به نان شباهت دارد. این میوه نرم، دارای گوشت زرد و کرم رنگ است که طعم شیرین و بوی خوبی دارد. به گزارش سایت «ehow»، این میوه …

بردفروت (میوه نان)، میوه معروف جزیره های اقیانوس آرام است که به نان شباهت دارد. این میوه نرم، دارای گوشت زرد و کرم رنگ است که طعم شیرین و بوی خوبی دارد. به گزارش سایت «ehow»، این میوه به علت ظاهر منحصر به فرد خود و ارزش غذایی زیاد آن شهرت پیدا کرده است به خصوص این که حاوی مقدار زیادی اسید چرب امگا ۳ و ۶ می باشد.

در اغلب کشورهای جهان کشت می شود ولی هنوز در ایران جایی برای خود باز نکرده است.

این میوه انرژی زا، غنی از فیبر است. فیبر موجود در آن در کاهش کلسترول و تری گلیسیرید که بیماری قلبی ایجاد می کند، موثر است.

مصرف بردفروت، کلسترول مفید را افزایش و کلسترول مضر را کاهش می دهد و در نتیجه فرد را از خطر حمله قلبی محافظت می کند. فیبر موجود در آن با کاهش جذب گلوکز توسط بدن دیابت را مهار می کند.

مصرف روزانه این میوه به عمل کرد صحیح روده ها کمک می کند و خطر سرطان روده را کاهش می دهد.

بردفروت، حاوی مقدار زیاد اسید چرب امگا ۳ و ۶ است که به رشد طبیعی بدن و مغز کمک می کند و مفید است. این اسیدهای چرب، برای پوست مفید است به رشد موها کمک می کند، به سوخت و ساز بدن نظم می بخشد، به تکثیر، تحریک و رشد استخوان کمک می کند. این میوه که حاوی ویتامین c، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، آهن و فسفر است، ماده مغذی لازم بدن را تامین می کند.

در کشور برزیل، آرد تهیه شده از این میوه جایگزین مناسبی برای گندم و پخت نان است، زیرا آرد بردفروت نسبت به آرد گندم مغذی تر است. تخم این میوه، را می توان جوشاند، بخارپز کرد، کباب کرد و با کمی نمک خورد.