سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

دسر نوروزیِ بادام و پسته


دسر نوروزیِ بادام و پسته

دسر بادام و پسته دسر مقوی که آب دهان را راه می اندازد ، می تواند قبل از پخت غذا تهیه شود و به صورت سرد ، سرو گردد . این دسر برای سفره عیدتان فوق العاده می شود.

دسر بادام و پسته دسر مقوی که آب دهان را راه می اندازد ، می تواند قبل از پخت غذا تهیه شود و به صورت سرد ، سرو گردد . این دسر برای سفره عیدتان فوق العاده می شود.

مواد لازم :

کره : ۷۵ گرم

پودر بادام : ۲۰۰ گرم

شکر : ۲۰۰ گرم

خامه ساده ( کم چرب ) : ۱۵۰ میلی لیتر

مغز بادام ، خرد شده : ۸ عدد

پسته ، خرد شده : ۱۰ عدد

طرز تهیه:

۱. کره را در یک قابلمه متوسط که ترجیحا تفلون باشد ، به آرامی روی حرارت آب نمایید .

۲. پودر بادام ، خامه و شکر را به کره آب شده اضافه نمایید و مرتب هم بزنید . حرارت را کم نموده ، مخلوط را ۱۲ دقیقه خوب هم بزنید و مواد را از کف قابلمه جمع نموده و با هم مخلوط نمایید .

۳. حرارت را اندکی اضافه نمایید تا رنگ مواد کمی تیره تر گردد .

۴. مخلوط بادام را از قابلمه به یک ظرف کم عمق منتفل نموده و با پشت قاشق روی آن را صاف نمایید .

۵. با خلال های پسته و بادام روی دسر را تزیین نمایید .

۶. یک ساعت به دسر استراحت بدهید تا سفت گردد سپس آن را به صورت لوزی شکل ببرید و سرد سرو نمایید .