شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا

بادمجان، سبزی مفید برای دیابتی ها


بادمجان، سبزی مفید برای دیابتی ها

در قرن پنجم پیش از میلاد در کشور چین به عمل آمد. کشورهایی مانند آفریقا و ایتالیا در قرون وسطی به کشت این گیاه پرداختند. در حال حاضر، این گیاه در کشورهای ایتالیا، ترکیه، مصر، ژاپن …

در قرن پنجم پیش از میلاد در کشور چین به عمل آمد. کشورهایی مانند آفریقا و ایتالیا در قرون وسطی به کشت این گیاه پرداختند. در حال حاضر، این گیاه در کشورهای ایتالیا، ترکیه، مصر، ژاپن و چین به عمل می آید. در این مطلب از «Ask.com» به خواص بادمجان اشاره می کنیم.

۱) هر چند که آهن برای فعالیت های بیولوژیکی بدن لازم است، اما تراکم بیش از حد آهن مفید نیست و می تواند آثار مضری برای بدن داشته باشد. تراکم زیاد آهن باعث افزایش تولید رادیکال های آزاد می شود که خطر بیماری قلبی و سرطان را افزایش می دهد. بنابراین ضروری است که آهن اضافه (برای کاهش تولید رادیکال های آزاد) از بین برود و از بدن خارج شود. این کار توسط ماده ای به نام «Nasunin» موجود در بادمجان انجام می گیرد.

۲) Nasunin: این آنتی اکسیدان قوی مانع از هر نوع صدمه رسیدن به سلول های پرده مغز می شود.

۳) این گیاه عملکرد ضدمیکروبی و ضدویروسی دارد.

۴) بادمجان سرشار از فیبرهای غذایی است که برای عملکرد درست دستگاه گوارش مفید است و با بیماری های قلبی عروقی نیز مقابله می کند.

۵) پتاسیم موجود در آن برای بدن مفید است و نقش‌حیاتی در تنظیم فشار خون بدن دارد.

۶) بادمجان کم کالری و دارای رطوبت بالاست و مصرف آن برای افرادی که می خواهند وزن کم کنند، موثر است.

۷) میزان پایین کربوهیدرات و میزان بالای فیبر برای کاهش گلوکز در بیماران دیابت نوع ۲ مفید است. در اصل این میوه به عنوان کنترل کننده طبیعی دیابت به حساب می آید.