پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
کباب برگ
گوشت راسته گوساله : ۱۵۰۰ گرم
کره : ۱۵۰ گرم
دنبه : ۲۵۰ گرم
پیاز : ۳ عدد
روغن زیتون : ۱ فنجان
گوجه فرنگی : ۶ عدد
فلفل : قدری
برای تهیه کباب باید از گوشت راسته گوساله یا گوسفند استفاده نمود، نکته قابل توجه برای کباب خوب انتخاب گوشت آن است که باید نرم باشد (بهوسیله گردهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز میتوان گوشت را نرم و ترد نمود) ولی بهتر است گوشت را با آب پیاز و فلفل ۲۴ ساعت قبل آماده و نرم نمود. انواع کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود.
کباب را میتوانیم به هر اندازه که میل داریم پهن کنیم باین ترتیب که راسته را روی تخته میگذاریم باندازه ای که میل داریم پهنای کباب بشود یک قطعه جدا میکنیم مثلاً پهنا چهار انگشت و آن قطعه را پهلوی قطعات دیگر گوشت میگذاریم قطعات دیگر را میبریم (با این عمل پهنای تمام گوشتها به یک اندازه میشود) بعد گوشت را به قطر نیم سانتیمتر ورقه ورقه میکنیم و آماده میگذاریم، سپس پیاز را نرم رنده میکنیم و روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط میکنیم و گوشت را در این مایه میخوابانیم و میگذاریم لااقل یکشب بماند بعد گوشتها را به سیخ کشیده و کمی روی آن را با کارد میکوبیم و روی حرارت ملایم کباب میکنیم و گاهی سیخهای کباب را برمیگردانیم کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود و آبدار باشد بعد کبابها را در دیس میکشیم و روی آنها را کمی نمک میپاشیم و کمی هم کره روی آن میگذاریم و اطراف آن را با پیاز خلال کرده و جعفری تزیین میکنیم - کباب را نباید هیچ وقت لای نان قرار داد زیرا آب کباب به خورد نان میو خشک میشود.
در صورتیکه بخواهیم از آب لیمو یا کیوی خرد شده برای نرم کردن گوشت استفاده کنیم برای هر یک صد گرم گوشت یک قاشق سوپخوری آب لیمو یا کیوی خرد شده با پیاز رنده شده مخلوط میکنیم و نیم ساعت قبل از کباب کردن گوشت را در این مایه میخوابانیم.
در صورتیکه بخواهیم از گردهای نرم کننده مخصوص گوشت استفاده کنیم برای هر یک کیلو گوشت یک قاشق مربا خوری از گرد نرم کننده با پیاز رنده شده مخلوط میکنیم و نیم ساعت قبل از کباب کردن گوشت را در این مایه میخابانیم.
ممکن است بدون روغن زیتون هم گوشت کباب را آماده کرد.
برای تهیه کباب برگ در فر سیخهای کباب را در دیس میچنیم و حرارت فر را روی آخرین درجه حرارت قرار میدهیم و دیس کباب را در زیر فر قسمت مخصوص که شعله فر در آن قرار دارد مینهیم و میگذاریم تا حد اکثر ده دقیقه بماند در این فاصله گاهی سیخها را پشت و رو میکنیم و کمی کره یا روغن آب کرده روی کبابها میدهیم. باید دقت کرد کباب زیاد در فر نماند زیرا خشک و سفت میشود.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ نفر کافی است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست