پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
کباب برگ
گوشت راسته گوساله : ۱۵۰۰ گرم
کره : ۱۵۰ گرم
دنبه : ۲۵۰ گرم
پیاز : ۳ عدد
روغن زیتون : ۱ فنجان
گوجه فرنگی : ۶ عدد
فلفل : قدری
برای تهیه کباب باید از گوشت راسته گوساله یا گوسفند استفاده نمود، نکته قابل توجه برای کباب خوب انتخاب گوشت آن است که باید نرم باشد (بهوسیله گردهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز میتوان گوشت را نرم و ترد نمود) ولی بهتر است گوشت را با آب پیاز و فلفل ۲۴ ساعت قبل آماده و نرم نمود. انواع کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود.
کباب را میتوانیم به هر اندازه که میل داریم پهن کنیم باین ترتیب که راسته را روی تخته میگذاریم باندازه ای که میل داریم پهنای کباب بشود یک قطعه جدا میکنیم مثلاً پهنا چهار انگشت و آن قطعه را پهلوی قطعات دیگر گوشت میگذاریم قطعات دیگر را میبریم (با این عمل پهنای تمام گوشتها به یک اندازه میشود) بعد گوشت را به قطر نیم سانتیمتر ورقه ورقه میکنیم و آماده میگذاریم، سپس پیاز را نرم رنده میکنیم و روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط میکنیم و گوشت را در این مایه میخوابانیم و میگذاریم لااقل یکشب بماند بعد گوشتها را به سیخ کشیده و کمی روی آن را با کارد میکوبیم و روی حرارت ملایم کباب میکنیم و گاهی سیخهای کباب را برمیگردانیم کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود و آبدار باشد بعد کبابها را در دیس میکشیم و روی آنها را کمی نمک میپاشیم و کمی هم کره روی آن میگذاریم و اطراف آن را با پیاز خلال کرده و جعفری تزیین میکنیم - کباب را نباید هیچ وقت لای نان قرار داد زیرا آب کباب به خورد نان میو خشک میشود.
در صورتیکه بخواهیم از آب لیمو یا کیوی خرد شده برای نرم کردن گوشت استفاده کنیم برای هر یک صد گرم گوشت یک قاشق سوپخوری آب لیمو یا کیوی خرد شده با پیاز رنده شده مخلوط میکنیم و نیم ساعت قبل از کباب کردن گوشت را در این مایه میخوابانیم.
در صورتیکه بخواهیم از گردهای نرم کننده مخصوص گوشت استفاده کنیم برای هر یک کیلو گوشت یک قاشق مربا خوری از گرد نرم کننده با پیاز رنده شده مخلوط میکنیم و نیم ساعت قبل از کباب کردن گوشت را در این مایه میخابانیم.
ممکن است بدون روغن زیتون هم گوشت کباب را آماده کرد.
برای تهیه کباب برگ در فر سیخهای کباب را در دیس میچنیم و حرارت فر را روی آخرین درجه حرارت قرار میدهیم و دیس کباب را در زیر فر قسمت مخصوص که شعله فر در آن قرار دارد مینهیم و میگذاریم تا حد اکثر ده دقیقه بماند در این فاصله گاهی سیخها را پشت و رو میکنیم و کمی کره یا روغن آب کرده روی کبابها میدهیم. باید دقت کرد کباب زیاد در فر نماند زیرا خشک و سفت میشود.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ نفر کافی است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران انتخابات انتخابات مجلس دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی روز دختر رافائل گروسی رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی رهبر انقلاب مجلس زنان
قتل تهران پلیس هواشناسی شهرداری تهران وزارت بهداشت بارش باران آموزش و پرورش سلامت فضای مجازی قوه قضاییه شهرداری
گاز دولت خودرو قیمت دلار مالیات قیمت خودرو قیمت طلا مسکن حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب تهران نمایشگاه کتاب تلویزیون ازدواج کتاب محمدمهدی اسماعیلی سینمای ایران سریال دفاع مقدس تئاتر موسیقی سینما
هواپیما دانشجویان دانش بنیان اینوتکس
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا رفح حماس روسیه حمله به رفح نوار غزه ترکیه
فوتبال رئال مادرید استقلال پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران ذوب آهن نساجی
تبلیغات اینترنت اپل سامسونگ ناسا عیسی زارع پور آب گوگل مایکروسافت
سرطان هندوانه آسم بیماران خاص سنگ کلیه کمردرد بیمه سبزیجات اعتماد به نفس