سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

پلوی کدو حلوایی


پلوی کدو حلوایی

● مواد لازم
▪ برنج: ۳ پیمانه
▪ آب برای برنج: ۴ پیمانه
▪ گوشت چرخ کرده بدون چربی: ۵۰۰ گرم
▪ کدو حلوایی: ۷۰۰ الی ۹۰۰ گرم
▪ عدس پلویی: ۱ پیمانه
▪ پیاز سرخ شده بدون روغن: ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
▪ …

مواد لازم

برنج:

۳ پیمانه

آب برای برنج:

۴ پیمانه

گوشت چرخ کرده بدون چربی:

۵۰۰ گرم

کدو حلوایی:

۷۰۰ الی ۹۰۰ گرم

عدس پلویی:

۱ پیمانه

پیاز سرخ شده بدون روغن:

۳ الی ۴ قاشق غذا خوری

نمک و شکر و فلفل سیاه و آرد:

به قدر کافی

روغن مخصوص پخت برای کته:

۲ قاشق غذا خوری

روغن مخصوص سرخ برای سرخ کردن کدو:

به میزان لازم

طرز تهیه

برای تهیه این غذا برنج را با آب و نمک و ۲ قاشق روغن به صورت کته در آورید واز پلوپز هم میتوانید استفاده کنید.

در فاصله عمل آمدن کته گوشت جرخ کرده را با نمک و فلفل مزه دار کرده و در صورت امکان از مولینکس برای چرخ آن استفاده کنید تا چسبندگی آن بیشتر شود و یک الی دو قاشق آرد به آن بزنید و خوب مالش دهید و درون ظرفی دو لیوان آب و نمک و زردچوبه بریزید و روی حرارت گذاشته وقتی جوش آمد کوفته قلقلی ریز درست کرده و در آب جوش بیندازید تا کامل بپزد و آبش جمع شده و شعله زیر آنرا خاموش کنید بعضی به جای پختن کوفته قلقلی را سرخ میکنند شما هر جوری که دوست دارید انجام دهید .

کدو را چهار گوش به اندازه حبه های قند کنید و در روغن سرخ کرده و بعد از خارج کردن از روغن روی صافی یا دستمال خشک کن بریزید تا روغنش گرفته شود و بلا فاصله روی آن به مقدار دلخواه شکر بپاشید چون کدو گرم است شکر حل شده و جذب کدو میشود اگر کدو خیلی شیرین بود نیازی به این کار نیست اما اگر کدو شیرینی اش کم بود شکر اضافه کنید خوشمزه تر میشود .

عدس را هم جداگانه با کمی نمک و آب بپزید.

پیاز سرخ شده را به موادی که آماده کردید اضافه کنید و وقتی برنج دم کشید دردیس یک کفگیر برنج بکشید و یک کفگیر از مواد و چند بار این کار را انجام دهید تا دیس پر شود و بعد هم نوش جان کنید.