پنجشنبه, ۲۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 16 May, 2024
سیب زمینی تنوری و قارچ
تعداد: ۶ نفر
زمان تهیه: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۴۵ دقیقه
• مواد لازم
نصف پیمانه قارچ خرد شده
یک عدد پیاز کوچک، خرد شده
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
دو قاشق غذاخوری آرد کامل
¼ قاشق چایخوری نمک
۱/۸ قاشق چایخوری فلفل
۱ ¼ پیمانه شیر
نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
سه عدد سیب زمینی تنوری خرد شده
• طرز تهیه
۱. در یک کاسه کوچک، قارچ ها را بریزید و ۳۰ دقیقه در آب سرد بگذارید، سپس آبکش و خرد کنید.
۲. برای تهیه سس، قارچ ها را به همراه پیاز در روغن تفت دهید تا سبک شوند. آرد، نمک و فلفل را اضافه کنید. شیر را به طور یکجا اضافه کنید. روی شعله متوسط آنها را هم بزند تا مایع غلیظ شود. از روی حرارت بردارید و پنیر را اضافه کنید. سیب زمینی های پخته شده را ورقه ورقه کنید و کف ظرف بچینید. روی آنها سس بریزید و همین کار را تکرار کنید تا مواد تمام شوند.
۳. روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۳۵ دقیقه داخل فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتی گراد) بپزید. در نیمه های پخت، باقی مانده پنیر را روی غذا بریزید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی دولت مجلس تعطیلی شنبه ها تعطیلی شنبه قوه قضائیه دولت سیزدهم شورای نگهبان رهبر انقلاب رئیس جمهور حسن روحانی
مشهد سیل قوه قضاییه تهران هواشناسی شهرداری تهران قتل پلیس فضای مجازی بارش باران سازمان هواشناسی دستگیری
مالیات خودرو قیمت خودرو قیمت دلار بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی دلار مسکن سایپا بورس ایران خودرو
نمایشگاه کتاب سریال تلویزیون کتاب نمایشگاه کتاب تهران فردوسی همایون شجریان سحر دولتشاهی شاهنامه سینمای ایران دفاع مقدس سینما
دانشگاه تهران شورای عالی انقلاب فرهنگی فضا تحقیقات و فناوری
فلسطین رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل آمریکا جنگ غزه روسیه حماس ترکیه اوکراین نوار غزه طوفان الاقصی
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ برتر رئال مادرید جواد نکونام لیگ برتر ایران باشگاه استقلال لیگ برتر انگلیس فولاد خوزستان مهدی طارمی فولاد
هوش مصنوعی ایرانسل گوگل عیسی زارع پور تلفن همراه تبلیغات سرعت اینترنت ناسا موبایل دوربین اپل
چای دیابت خواب سرطان سرماخوردگی زوال عقل کاهش وزن دندان عقل کودک بارداری موز