پنجشنبه, ۲۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 16 May, 2024
مجله ویستا

سیب زمینی تنوری و قارچ


سیب زمینی تنوری و قارچ

در یک کاسه کوچک، قارچ ها را بریزید و ۳۰ دقیقه در آب سرد بگذارید، سپس آبکش و خرد کنید.

تعداد: ۶ نفر

زمان تهیه: ۱۰ دقیقه

زمان پخت: ۴۵ دقیقه

• مواد لازم

نصف پیمانه قارچ خرد شده

یک عدد پیاز کوچک، خرد شده

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

دو قاشق غذاخوری آرد کامل

¼ قاشق چایخوری نمک

۱/۸ قاشق چایخوری فلفل

۱ ¼ پیمانه شیر

نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

سه عدد سیب زمینی تنوری خرد شده

• طرز تهیه

۱. در یک کاسه کوچک، قارچ ها را بریزید و ۳۰ دقیقه در آب سرد بگذارید، سپس آبکش و خرد کنید.

۲. برای تهیه سس، قارچ ها را به همراه پیاز در روغن تفت دهید تا سبک شوند. آرد، نمک و فلفل را اضافه کنید. شیر را به طور یکجا اضافه کنید. روی شعله متوسط آنها را هم بزند تا مایع غلیظ شود. از روی حرارت بردارید و پنیر را اضافه کنید. سیب زمینی های پخته شده را ورقه ورقه کنید و کف ظرف بچینید. روی آنها سس بریزید و همین کار را تکرار کنید تا مواد تمام شوند.

۳. روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۳۵ دقیقه داخل فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتی گراد) بپزید. در نیمه های پخت، باقی مانده پنیر را روی غذا بریزید.