چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
سیب زمینی تنوری و قارچ
تعداد: ۶ نفر
زمان تهیه: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۴۵ دقیقه
• مواد لازم
نصف پیمانه قارچ خرد شده
یک عدد پیاز کوچک، خرد شده
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
دو قاشق غذاخوری آرد کامل
¼ قاشق چایخوری نمک
۱/۸ قاشق چایخوری فلفل
۱ ¼ پیمانه شیر
نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
سه عدد سیب زمینی تنوری خرد شده
• طرز تهیه
۱. در یک کاسه کوچک، قارچ ها را بریزید و ۳۰ دقیقه در آب سرد بگذارید، سپس آبکش و خرد کنید.
۲. برای تهیه سس، قارچ ها را به همراه پیاز در روغن تفت دهید تا سبک شوند. آرد، نمک و فلفل را اضافه کنید. شیر را به طور یکجا اضافه کنید. روی شعله متوسط آنها را هم بزند تا مایع غلیظ شود. از روی حرارت بردارید و پنیر را اضافه کنید. سیب زمینی های پخته شده را ورقه ورقه کنید و کف ظرف بچینید. روی آنها سس بریزید و همین کار را تکرار کنید تا مواد تمام شوند.
۳. روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۳۵ دقیقه داخل فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتی گراد) بپزید. در نیمه های پخت، باقی مانده پنیر را روی غذا بریزید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست