دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
شربت سکنجبین
مواد لازم:
شکر ۱ کیلو
آب ۳.۵ پیمانه
سرکه نصف لیوان
نعناع تازه ۲۰ شاخه
طرز تهیه:
نعناعها را به دقت بشویید و اجازه دهید که آب آن خشک شود. شکر را با آب روی حرارت گذاشته و بدون هم زدن، ۲۰ دقیقه بجوشانید. حالا برگهای نعناع را به شیره اضافه کرده و ۲۰ دقیقه دیگر حرارت دهید. بعد از ۴۰ دقیقه شیره قوام آمده و غلیظ شده است. حالا سرکه را اضافه کنید و ۵دقیقه بجوشانید. سرکه را ذره ذره اضافه کنید تا حدی که به طعم دلخواهتان نزدیک شود. ممکن است شما نیاز به تمام نصف لیوان سرکه نداشته باشید یا برعکس بخواهید کمی شربت تان ترشتر شود و سرکه بیشتری استفاده کنید.
بعد از خاموش کردن شعله گاز، اجازه دهید شربت با محیط هم دما شود. حالا آن را از صافی بگذرانید تا نعناعها جدا شده و بقیه شیره را در شیشه ریخته و توی یخچال نگهداری کنید. هربار این شیره را میتوانید با آب مخلوط کرده و شربت سکنجبین داشته باشید!
نکته: دلیل شکرک زدن شربت، غلظت زیاد آن است که میتوانید این مشکل را با کمی آب جوش و یک قاشق آبلیموی مخلوط شده با شربت، روی حرارت ملایم حل کنید. در مقابل اگر شربت تان زیادی رقیق باشد، کپک میزند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست