سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

پنکیک کدو


پنکیک کدو

● مواد لازم برای ۳۰ عدد پنکیک
▪ کدوی سبز متوسط: ۴ تا ۵ عدد
▪ نمک: ۳/۴ قاشق چایخوری
▪ تخم مرغ: ۴ عدد
▪ سیر ریز خرد شده: ۱ عدد
▪ آرد :۳/۴ پیمانه
▪ پنیر پارمسان رنده شده: ۱/۲ پیمانه
▪ پیاز ریز …

مواد لازم برای ۳۰ عدد پنکیک

کدوی سبز متوسط:

۴ تا ۵ عدد

نمک:

۳/۴ قاشق چایخوری

تخم مرغ:

۴ عدد

سیر ریز خرد شده:

۱ عدد

آرد :

۳/۴ پیمانه

پنیر پارمسان رنده شده:

۱/۲ پیمانه

پیاز ریز خرد شده:

۱ قاشق سوپخوری

پودر فلفل سیاه:

۱/۴ قاشق چایخوری

سس تند یا کرم ترش:

در صورت تمایل

طرز تهیه

کدوها را شسته، سر و ته آنها را جدا کرده و با رنده درشت، رنده کنید (باید در حدود ۵ پیمانه کدوی رنده شده داشته باشید). کدوها را در یک کاسه بزرگ با نمک مخلوط کنید و سپس آنها را در یک آبکش یا الک ریز دانه قرار دهید. آبکش را درون سینک ظرفشویی قرار داده، یک ظرف سنگین و چند قوطی کنسرو را به مدت ۱۵ دقیقه روی کدوها بگذارید تا آب آن گرفته شده و خارج شود. تخم مرغها و سیر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید، آرد، پنیر، پیاز و فلفل را اضافه کرده و به هم بزنید تا همه مواد به یکدیگر آغشته شوند. کدوی رنده شده را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن بهم بزنید تا ترکیب غلیظی به دست بیاید. برای هر پنکیک کدو یک قاشق سوپخوری پر از خمیر را داخل یک ماهیتابه داغ که مقدار کمی روغن در آن ریخته اید قرار داده، با پشت قاشق آن را کمی پهن کرده و بر روی حرارت متوسط می پزیم. هر طرف پنکیک ۲ تا ۳ دقیقه باید بپزد، اگر رنگ آن زود طلایی شود، باید حرارت را کم کنید. پنکیک ها را می توانید گرم و با مجموعه ای از سس های مورد علاقه آن سرو کنید یا اینکه آنها را پس از سرد شدن، با قرار دادن کاغذ روغنی در میان هر دو پنکیک، در فریزر قرار دهید. برای گرم کردن پنکیکها، فر را در درجه ۴۲۵ فارنهایت (۲۱۸ سانتیگراد) گرم کرده، پنکیک ها را در یک طبقه داخل سینی فر که کف آن چرب شده باشد قرار داده و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر گرم کنید.