سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

امام بایلدی


بادمجان  :  ۴ عدد
پیاز  :  ۳ عدد
بادمجان‌ها را بدون اینکه پوست بکنید، از میان چاک دهید و در روغن زیتون سرخ کنید.
سپس پیازها را خرد نموده علیحده در روغن زیتون سرخ کرده در شکم بادمجان‌ها …

بادمجان  :  ۴ عدد

پیاز  :  ۳ عدد

بادمجان‌ها را بدون اینکه پوست بکنید، از میان چاک دهید و در روغن زیتون سرخ کنید.

سپس پیازها را خرد نموده علیحده در روغن زیتون سرخ کرده در شکم بادمجان‌ها بگذارید و در تاوه بچینید.

بعد آب گوجه فرنگی برویش بریزید تا بپزد و آبش تمام شود، سپس آن را به کناری گذاشته و بگذارید سرد شود، بعد از اینکه ولرم شد آن را سرو کنید.