چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه پنگوئن
یک کیوی را پوست می کنیم، با استفاده از ذرت چشمهای آن را درست می کنیم، سپس با استفاده از یک برش برای پنگوئن پا درست می کنیم.با یک برش برای پنگوئن بینی درست می کنیم ، از حلقه های لیموترش بعنوان کلاه استفاده می کنیم و آنها را بالای سر کیوی قرار می دهیم. یک انجیل را بالای کلاه قرار می دهیم.برای تزئین مربا می توان مقداری خامه را درون کیسه های تزئین کننده ریخت و روی مربا را شکل داد.
در قسمت پائین یک کیوی را برش ۷ و ۸ داده، کیوی را از هم جدا می کنیم، داخل کیوی را با استفاده از توپی دو سر خالی می کنیم، داخل آن مقداری مربای هویج می ریزیم ، برای تزئین مقداری مربای آلبالو را روی مربای هویج می ریزیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست