چهارشنبه, ۳۰ خرداد, ۱۴۰۳ / 19 June, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه پنگوئن


یک کیوی را پوست می کنیم، با استفاده از ذرت چشمهای آن را درست می کنیم، سپس با استفاده از یک برش برای پنگوئن پا درست می کنیم.با یک برش برای پنگوئن بینی درست می کنیم ، از حلقه های لیموترش …

یک کیوی را پوست می کنیم، با استفاده از ذرت چشمهای آن را درست می کنیم، سپس با استفاده از یک برش برای پنگوئن پا درست می کنیم.با یک برش برای پنگوئن بینی درست می کنیم ، از حلقه های لیموترش بعنوان کلاه استفاده می کنیم و آنها را بالای سر کیوی قرار می دهیم. یک انجیل را بالای کلاه قرار می دهیم.برای تزئین مربا می توان مقداری خامه را درون کیسه های تزئین کننده ریخت و روی مربا را شکل داد.

در قسمت پائین یک کیوی را برش ۷ و ۸ داده، کیوی را از هم جدا می کنیم، داخل کیوی را با استفاده از توپی دو سر خالی می کنیم، داخل آن مقداری مربای هویج می ریزیم ، برای تزئین مقداری مربای آلبالو را روی مربای هویج می ریزیم.