سه شنبه, ۲۵ دی, ۱۴۰۳ / 14 January, 2025
«خورش هندی»
من همیشه به درست کردن غذاهای ملل دیگر خیلی علاقه نشان می دهم. فکر می کنم خیلی ها هم مثل من باشند و دوست داشته باشند غذاهای کشور های دیگر را هم درست کنند و تجربه هایی در این زمینه بدست بیاورند.
مواد لازم:
۱ پیمانه برنج
۲ قاشق سوپ خوری روغن گیاهی
۱ عدد پیاز
۲ حبه سیر
۱ قاشق سوپ خوری پودر کاری
۱ قاشق چای خوری پودر زنجبیل
۳ پیمانه رب گوجه
۸۵۰ گرم نخود
۱ قاشق سوپ خوری آبلیموی تازه
۱/۲ پیمانه ماست کم چرب
یک و نیم پیمانه آب
طرز تهیه:
۱. برنج را بپزید و روی آن را بپوشانید تا گرم بماند.
۲.در حین پخته شدن برنج، در یک ماهیتابۀ بزرگ روغن را گرم کنید. پیاز و سیر را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید. به طور مداوم حدود ۴ تا ۶ دقیقه هم بزنید تا پیازها نرم شوند. پودر کاری وزنجبیل را اضافه کنید. حدود ۱ دقیقه بپزید و هم بزنید تا معطر شوند.
۳.رب گوجه، نخودها و یک و نصفی پیمانه آب اضافه کنید و صبر کنید تا به جوش بیایند، شعله را کم کنید و اجازه دهید حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه آرام بپزد و هر چند دقیقه یک بار آن را هم بزنید تا غلیظ شود. آبلیمو را اضافه کنید و به هم بزنید.
۴.نمک و فلفل را اضافه کنید. خورش را به همراه برنج و ماست سرو کنید. می توانید در نهایت روی خورش را با کمی کاری و برش های لیمو تزئین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست